Наші чудові сусіди, тітонька Таня, та дядя Ваня, взяли в нас навесні підрощених курчаток. А перед цим, за місяць купили бройлерів. Тримали в одному сараї. Саме до чого я веду. Всі курчата геркулесів померли. Не одразу, по одному, вони їх лікували, та нічого не допомогло. Хоча мої, дякувати богові, всі живі.
Який я зробила висновок. Тримати бройлерів у одному приміщенні з іншими породами, вкрай небезпечно.
Даринка V.I.P.
Ваше ім'я : Елена Місто, область : Киев, Петропавловская Борщаговка Повідомлення : 1524 Дата реєстрації : 06.01.2015 Вік : 53 Нагороди :
Тема: Re: На допомогу птахівникам... 06.08.16 14:00
Катюша я присоединяюсь к высказаному тобой...правда на собственном опыте...у меня бройлеры были в том году через сетку рядом с геркулесом, так потихоньку к 3 мес почти все передохли. Только цветные остались 4 штук. Я помню еще Ольге Владимировне жаловалась, что за беда такая, геркулесов не одобряла. Потом уже весной этого года дошло в чем дело. Видно болячки заложены еще в бройлерном яйце.
Михалич Ветеран форуму
Ваше ім'я : Михалыч Місто, область : Полтава Повідомлення : 40130 Дата реєстрації : 08.06.2014 Вік : 57 Нагороди :
Тема: Re: На допомогу птахівникам... 08.08.16 11:46
Подскажите,пожалуйста,курам несушкам год и 5 месяцев,перестали нестись ,это линька или ещё рано? В день от 8 кур было 5-7 яиц,а сейчас 1-3 ... Держим с прошлого года и ещё не знаем когда курочки начинают линять
Михалич Ветеран форуму
Ваше ім'я : Михалыч Місто, область : Полтава Повідомлення : 40130 Дата реєстрації : 08.06.2014 Вік : 57 Нагороди :
Тема: Re: На допомогу птахівникам... 19.08.16 13:28
Светлана,а я бы оставила-более взрослые куры несут более крупные яйца.и,как по мне,цыплята от них мне больше нравятся,чем от молодых... разве,если только места нет и приходится выбирать между молодыми и старыми.
fixbook Душа і Муза форуму
Ваше ім'я : Светлана Місто, область : Сумская обл. г.Белополье Повідомлення : 3071 Дата реєстрації : 18.05.2015 Вік : 48 Нагороди :
Тема: Re: На допомогу птахівникам... 22.08.16 9:57
а я бы оставила-более взрослые куры несут более крупные яйца
Мариш,спасибо,за совет! Они испугались моих намерений и начали нестись ,после двухнедельного перерыва ,опять всё нормально в более сильную жару неслись ,а сейчас брали кратковременный отпуск
Михалич Ветеран форуму
Тема: Re: На допомогу птахівникам... 01.10.16 12:29
...для тех кто занимается учётом и анализом при работе с птицей... ...кому нужно в формате Excel то пишите в личку свою электронку - я отправлю... [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Михалич Ветеран форуму
Тема: Re: На допомогу птахівникам... 28.11.16 13:21
У процесі виробництва м’ясо-кісткового і кісткового борошна, а також варених кормів одночасно отримують кормовий і технічний жири. До складу кормового жиру, на відміну від технічного, обов’язково вводять стабілізатор (синтетичний антиоксидант), дозволений до використання ветеринарними органами. Крім того, в ньому регламентовано вміст пероксидів.
Використання кормового жиру для відгодівлі сільськогосподарських тварин спрямоване на збільшення їх продуктивності та підвищення якості продукції. Кормовий жир застосовують як наповнювач у виробництві преміксів.
Використання стабілізованих жирів тваринного походження для відгодівлі тварин значною мірою зменшує витрати зерна, скорочує терміни відгодівлі, підвищує середньодобові прирости маси і ріст тварин, чим досягається високий економічний ефект.
Додавання до раціону жиру підвищує резистентність тварин і птиці до хвороб.
Михалич Ветеран форуму
Тема: Re: На допомогу птахівникам... 05.12.16 13:24