|
| |
Автор | Повідомлення |
---|
АлександраЯ Майстриня форуму
Повідомлення : 1873 Дата реєстрації : 19.06.2015
| Тема: Re: Бентамка, Bantam Chickens - миниатюрная красота 16.01.17 19:59 | |
| - Татьянка пише:
- Парочка неразлучников
несутся?
|
| | | Татьянка V.I.P.
Ваше ім'я : Татьяна Місто, область : Шостка, Сумская область Повідомлення : 1667 Дата реєстрації : 11.11.2015 Вік : 41 Нагороди :
| Тема: Re: Бентамка, Bantam Chickens - миниатюрная красота 16.01.17 20:43 | |
| Репутація повідомлення: 100% (1 голос) - АлександраЯ пише:
- несутся?
Когда через день, когда через два дня...
|
| | | Віктор71 Куратор форуму
Ваше ім'я : Віктор Місто, область : Львів Повідомлення : 4299 Дата реєстрації : 18.08.2014 Вік : 53 Нагороди :
| Тема: Re: Бентамка, Bantam Chickens - миниатюрная красота 10.03.17 11:43 | |
| Репутація повідомлення: 100% (2 голосів) |
Ваше ім'я : Віктор Місто, область : Львів Повідомлення : 4299 Дата реєстрації : 18.08.2014 Вік : 53 Нагороди :
| Тема: Re: Бентамка, Bantam Chickens - миниатюрная красота 22.05.17 11:10 | |
| Репутація повідомлення: 100% (1 голос) |
| Тема: Re: Бентамка, Bantam Chickens - миниатюрная красота 22.05.17 11:13 | |
| |
| | | Ирина Иванова V.I.P.
Ваше ім'я : Ирина Иванова Місто, область : Черкасская обл. Золотоноша Повідомлення : 1449 Дата реєстрації : 24.10.2014 Вік : 44 Нагороди :
| Тема: Re: Бентамка, Bantam Chickens - миниатюрная красота 22.05.17 11:55 | |
| Віктор71,
|
| | | Сергій Захоплений птахівник
Ваше ім'я : Сергій Місто, область : Київ Повідомлення : 482 Дата реєстрації : 08.07.2015 Вік : 57 Нагороди :
| Тема: Re: Бентамка, Bantam Chickens - миниатюрная красота 02.06.17 12:24 | |
| Прикупив був я на виставці парочку бентамок. Ось таких: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]Це - практично мій ідеал бентамок: маленькі, голоногі і бородаті. Правда, при більш детальному огляді виявилось, що у курочки криві пальці на ногах (не додивився при покупці. Не думав, що хтось таких курей повезе на виставку), та нічо - ходить же і слава Богу Став я їх глядіти і чекати яєць Думав, цих розведу, а своїх зведу. Чекаю-чекаю, а яєць все нема. Сибрайти вже занеслись, а ця курка - ні. Яйця їсть, а сама яєць не несе а півник за нею ходить, парує її часто. Я чекаю... І ось - дочекався: знайшов, де курка несеться Став забирати яйця - і в інкубатор. А вона... знесла яєць 7 і все... Більше яєць нема і я вже не бачу, щоб півник її парував... Коротше, виявилось, що ці бентамки - насправді декоративні - ні яєць, ні м'яса... Вивелось від них вже 3 курчати, ще декілька яєць качаються в інкубаторі. Але щось мені перехотілось заміняти моїх бентамок цими, буду, мабуть, вводити їх гени в стадо через півників і при цьому залишати курок, які краще несуться...
|
| | | Сергій Захоплений птахівник
Ваше ім'я : Сергій Місто, область : Київ Повідомлення : 482 Дата реєстрації : 08.07.2015 Вік : 57 Нагороди :
| Тема: Re: Бентамка, Bantam Chickens - миниатюрная красота 02.06.17 12:39 | |
| Репутація повідомлення: 100% (1 голос) А восени прикупив собі такого півника: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]Думав, що він дасть моїм куркам якийсь цікавий колір. Але, нічого цікавого не вийшло. Вийшло отаке (біле з жовтим): [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]А ось ця курочка вийшла "нічо так" - такий ніжний жовтий колір і сама курочка не груба, акуратненька... [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
| | | Михалич Ветеран форуму
Ваше ім'я : Михалыч Місто, область : Полтава Повідомлення : 40130 Дата реєстрації : 08.06.2014 Вік : 57 Нагороди :
| Тема: Re: Бентамка, Bantam Chickens - миниатюрная красота 29.07.17 21:00 | |
| |
| | | | Бентамка, Bantam Chickens - миниатюрная красота | |
|
Схожі теми | |
|
| Права доступу до цього форуму | Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
| |
| |
| |