|
|
Автор | Повідомлення |
---|
Віктор71 Куратор форуму
Повідомлення : 4299 Дата реєстрації : 18.08.2014
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 04.11.16 11:11 | |
| Репутація повідомлення: 100% (1 голос) Cтих "Охота на зайца "
У меня взопрели я@ца, Но, с усталостью борясь, Я гоню по полю зайца, Нецензурно матерясь.
По лбу вьются струйки пота, Бьет по почкам патронташ; Я похож на идиота – Пятьдесят никак не дашь.
Мне просторами природы, Где блаженство и уют, Вислоухие уроды Наслаждаться не дают.
По стерне, петляя хитро, Я «завис» на русаке; Мерно булькает пол-литра За спиною в рюкзаке.
Страсть погони жалит нервы, Давит в кровь адреналин; Эта маленькая стерва Надо мною властелин.
Скачет, серая вражина, Помесь белки и осла, Будто мощная пружина К его жопе приросла.
Не гляди, что сам гоняю, Знай, ушастый сын полей - Я в угаре заменяю Стаю гончих кобелей!
Но охота не игрушка. Цель близка. Сейчас, сейчас... Серебром сверкнула мушка, Предвещая скорбный час.
Роща гулко отразила Мой наваристый дуплет: «Ты мазила !», «Ты мазила !» Эхо крикнуло в ответ.
Не вихляй мохнатым задом; Начал дело - завершу. Догоню – забью прикладом, Блин, руками задушу!
Мой косой заторопился: Дай-ка тоже подтянусь; Вдруг – ногою зацепился, Как об землю *нецензурная брань*@нусь!
Метра три скользил на пузе, Носом грунт расковырял - И как шар в бильярдной лузе Между кочками застрял.
В черноземе куртка, брюки; В «Тулке» сломано цевьё – Из гортани рвутся звуки – В основном, на букву «Ё».
Лоб разбит, болит мошонка, И с зубами недобор. «Ах ты, *нецензурная брань* тушенка ! Ах ты, ливерный набор !»
Потерял, поди, сноровку; Юной прыти не вернуть... Надо ж было поллитровку Хоть бы в тряпки завернуть.
Я охотник. К этой роли Нет претензий, но при всем — Нахер сдался мне тот кролик, Будь он, падла, хоть лосем!
Харчем ломит магазины; Чай, не голод прежних лет, А из этой образины Не сподобишь и котлет.
Вот сидел бы дома, в кресле, И торчал, врубив музон, Кто там парит: Элвис Пресли? Децел? Бабкина? Кобзон?...
Сигареткой бы увлекся, Или водкой дорогой, На одну грудю улегся, И накрылся бы другой.
В теплой хате как в раю-то - Ванна с пеной по края... И жена - центнер уюта, Хоть зануда, но своя!
Я наплел бы, в полубреде Ей, конечно, как в лесу – Сапогом пинал медведя, И за хвост поймал лису;
Как, участвуя в сафари, У истоков всех начал — Я перчаткою по харе Элефанту настучал;
Как тропил бизона, яка, И, сражаясь не шутя, От зловещего маньяка Спас невинное дитя...
Так, с охоты возвращаясь, Еле ноги волоча, Шел, уже не возмущаясь, А по доброму ворча.
Нет, признаться откровенно, На детали не кося - Выходной прошел отменно. День охоты УДАЛСЯ!!!
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
Ваше ім'я : Михалыч Місто, область : Полтава Повідомлення : 40130 Дата реєстрації : 08.06.2014 Вік : 57 Нагороди :
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 04.11.16 11:19 | |
| |
|
| |
fixbook Душа і Муза форуму
Ваше ім'я : Светлана Місто, область : Сумская обл. г.Белополье Повідомлення : 3071 Дата реєстрації : 18.05.2015 Вік : 48 Нагороди :
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 04.11.16 12:02 | |
| |
|
| |
Віктор71 Куратор форуму
Ваше ім'я : Віктор Місто, область : Львів Повідомлення : 4299 Дата реєстрації : 18.08.2014 Вік : 53 Нагороди :
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 21.11.16 7:35 | |
| Репутація повідомлення: 100% (1 голос) Був вчора на ліцензійному полюванні на косулю! [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
|
|
| |
Віктор71 Куратор форуму
Ваше ім'я : Віктор Місто, область : Львів Повідомлення : 4299 Дата реєстрації : 18.08.2014 Вік : 53 Нагороди :
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 21.11.16 7:40 | |
| |
|
| |
Віктор71 Куратор форуму
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 04.12.16 12:00 | |
| Репутація повідомлення: 100% (1 голос) Похвалюся трошки. Вчорашнє полювання на козулю: [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
|
|
| |
Віктор71 Куратор форуму
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 04.12.16 12:06 | |
| Репутація повідомлення: 100% (1 голос) |
|
| |
Mari Silk Перламутр форуму
Ваше ім'я : Марина Місто, область : Київ Повідомлення : 2605 Дата реєстрації : 26.08.2014 Вік : 54 Нагороди :
| |
| |
Slavamaz Справжній фермер
Ваше ім'я : Ярослав Місто, область : Ужгород, Закарпаття Повідомлення : 1057 Дата реєстрації : 20.02.2016 Вік : 45 Нагороди :
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 04.12.16 19:19 | |
| Репутація повідомлення: 100% (1 голос) Сьогодні... Оскільки Ара на лікарняному, то фазанів прийшлося добувати за допомогою таксобуса... [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
|
|
| |
Ваше ім'я : Марина Місто, область : Київ Повідомлення : 2605 Дата реєстрації : 26.08.2014 Вік : 54 Нагороди :
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 04.12.16 19:45 | |
| - Slavamaz пише:
- Оскільки Ара на лікарняному, то фазанів прийшлося добувати
за допомогою таксобуса...
Як це?
|
|
| |
Ваше ім'я : Ярослав Місто, область : Ужгород, Закарпаття Повідомлення : 1057 Дата реєстрації : 20.02.2016 Вік : 45 Нагороди :
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 04.12.16 20:27 | |
| За допомогою Фаньки, тобто такси.. Таксобусом, мою таксу, пусконаладчики з Білої Церкви охрестили
|
|
| |
андрік Кроликовод форума
Ваше ім'я : Андрій Місто, область : Тернопіль Повідомлення : 52 Дата реєстрації : 29.11.2016 Вік : 63
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 06.12.16 20:30 | |
|
| |
андрік Кроликовод форума
Ваше ім'я : Андрій Місто, область : Тернопіль Повідомлення : 52 Дата реєстрації : 29.11.2016 Вік : 63
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 06.12.16 20:31 | |
| |
|
| |
андрік Кроликовод форума
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 06.12.16 20:40 | |
|
| |
Віктор71 Куратор форуму
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 14.12.16 11:21 | |
|
| |
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 14.12.16 18:31 | |
| - Slavamaz пише:
- Таксобусом, мою таксу, пусконаладчики з Білої Церкви охрестили
Зрозуміло! андрік, Мало Вам своїх кроликів? Ще й зайці штабелями....та лиски
|
|
| |
андрік Кроликовод форума
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 14.12.16 20:26 | |
| Mari Silk, так часто не буває.
|
|
| |
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 21.12.16 19:21 | |
| Репутація повідомлення: 100% (2 голосів) |
|
| |
Віктор71 Куратор форуму
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 21.12.16 19:57 | |
| Репутація повідомлення: 100% (1 голос) Солодка парочка,Ярослав! З полем! Молодець!
|
|
| |
Віктор71 Куратор форуму
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 25.12.16 20:11 | |
| |
|
| |
Віктор71 Куратор форуму
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 25.12.16 20:23 | |
|
| |
Віктор71 Куратор форуму
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 25.12.16 20:25 | |
|
| |
Уляна Куратор форуму
Ваше ім'я : Уляна Місто, область : УкраЇна, ЛьвІв Повідомлення : 4243 Дата реєстрації : 30.04.2015 Вік : 48 Нагороди :
| |
| |
Михалич Ветеран форуму
Ваше ім'я : Михалыч Місто, область : Полтава Повідомлення : 40130 Дата реєстрації : 08.06.2014 Вік : 57 Нагороди :
| |
| |
Віктор71 Куратор форуму
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 26.12.16 10:17 | |
| Уляна, Михалыч, Ангіна була,чесно Три дні полоскання кожних дві години+таблетки "Трахісан"-як рукою зняло!
|
|
| |
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 31.12.16 8:58 | |
|
| |
Уляна Куратор форуму
Ваше ім'я : Уляна Місто, область : УкраЇна, ЛьвІв Повідомлення : 4243 Дата реєстрації : 30.04.2015 Вік : 48 Нагороди :
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 31.12.16 13:49 | |
| Віктор71, Slavamaz, хорошого відпочинку та вдалого полювання
|
|
| |
Уляна Куратор форуму
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 31.12.16 13:51 | |
| Ой то напевне вже було і полюання і відпочинок
|
|
| |
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 31.12.16 17:10 | |
| Дякую, Улянка! Будь-яке полювання - то відпочинок як для душі, так і для тіла...
|
|
| |
андрік Кроликовод форума
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 01.01.17 9:25 | |
| Репутація повідомлення: 100% (1 голос) майже анекдот,приходжу додому з полювання,протоптав з 15 км, дружина,що дорогенький відпочив,а тепер і мене поведи кудись відпочити.Мусів іти.
|
|
| |
Уляна Куратор форуму
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 14.01.17 13:44 | |
| Репутація повідомлення: 100% (1 голос) Ото пару фото мого чоловіка з роботи у вихідний [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Віктор71 Куратор форуму
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 14.01.17 15:23 | |
| Уляна, На якому морі?
|
|
| |
Уляна Куратор форуму
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 14.01.17 15:43 | |
| Віктор71 саме смішне що він нелюбить рибалку а на таких рибалках буває що любий рибак позаздрить та десь на червоному або в індійскому океані точно непамятаю де фото зроблені
|
|
| |
Віктор71 Куратор форуму
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 14.02.17 8:54 | |
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 10.04.17 15:24 | |
| Несмываемая насадка
Можно приготовить насадку из теста, которая хорошо держится на крючке даже при дальнем забросе донной удочки и совершенно не размокает в воде. Способ таков: пшеничную муку смешать с водой до получения кома густого, как замазка, теста и месить его, периодически окуная в воду. При промывании из теста вымывается крахмал и остается клейковина, которая не размокает в воде. Промывать тесто надо до тех пор, пока вода не станет прозрачной. Вся операция приготовления насадки занимает около 15 минут. Готовую насадку следует хранить в баночке со слегка присоленной водой. На воздухе насадка быстро становится клейкой и липнет и рукам. Эту особенность можно использовать, чтобы сделать насадку более уловистой. Для этого надо обвалять ее в мелко накрошенном жмыхе или в муке. Частицы жмыха прилипнут к тесту и после заброса будут постепенно смываться водой, привлекая рыбу.
|
|
| |
Віктор71 Куратор форуму
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 10.05.17 11:02 | |
| Репутація повідомлення: 100% (1 голос) Вчора відкрив сезон по карасю:за 1 годину 14шт.! [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Ирина Иванова V.I.P.
Ваше ім'я : Ирина Иванова Місто, область : Черкасская обл. Золотоноша Повідомлення : 1449 Дата реєстрації : 24.10.2014 Вік : 44 Нагороди :
| |
| |
Михалич Ветеран форуму
| |
| |
Віктор71 Куратор форуму
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 10.05.17 11:47 | |
| Чистив сам, карасики розмiром з лодошку,якраз добре чистити!
|
|
| |
Віктор71 Куратор форуму
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 07.06.17 9:53 | |
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 07.06.17 23:29 | |
| Віктор71,
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 07.06.17 23:31 | |
| 9 ЗАПОВІДЕЙ ШАШЛИЧНИКА: ЗБЕРЕЖИ, ЩОБ НЕ ЗАБУТИ
1. Краще за смак смаженого м’яса – тільки смак смаженого м’яса. Плюс трошки солі, плюс трішки свіжого меленого перцю. Якщо тобі вже так необхідно цей смак «поліпшити» – роби це максимально делікатно. В якості маринаду я рідко використовую щось крім нарізаних четвертинками кілець, злегка зім’ятої, щоб пустила сік, цибулі, змішаної з приправами, коріандром, паприкою, якимись травами, часником. В баранину – я додаю жменю розім’ятих ягід ожини і м’яту. До курки підійде який-небудь кисломолочний маринад, на кефірі або мацоні. А лимонний сік, вино – це вже серйозні варіанти для досить жорсткого м’яса. Не кажучи вже про оцет – це взагалі за межею добра і зла.
2. Кращі дрова для мангалу – виноградна лоза. Вона горить швидко, даючи сильний хороший жар. Але це, ідеальний варіант, а ідеального нічого не буває. Тому можна обійтися міцними листяними полінами – дуба чи берези. Хвойні і смолисті листяні (на кшталт осикових) дрова не годяться – через них м’ясо буде гірчити. Про інші варіанти, типу рідини для розпалювання я мовчу – нормальний мужик повинен вміти спорудити багаття з паличок, гілочок, сухого листя і одного-єдиного сірника
3. Швидше за все – і на самому слабкому жарі – готується риба. Трохи більше часу потрібно курці. Ще більше – м’ясу. І, якщо м’ясо можна подавати не до кінця прожареним, з крoв’ю, то риба і курка повинні бути повністю готовими
4. Відстань від вугілля до м’яса в мангалі має бути приблизно 4 пальця. Не заповнюй вугіллям всю ємність мангала – залиш один край вільним. Туди ти будеш складати шампури з майже готовим м’ясом – щоб воно «дійшло» при більш низькій температурі
5. Я не шанувальник звичаю чергувати шматки м’яса на шампурі кільцями цибулі. Цибуля майже завжди підгорає раніше, ніж прожарюється м’ясо і передає йому свій горіло-прогірклий аромат
6. А ось шматочки сала встромляти між шматками м’яса дуже навіть правильно – для більшої соковитості
7. Якщо вугілля починають горіти – не поливайте їх водою, а посипайте сіллю – вона не тільки погасить вогонь, але і не дасть горіти жиру з який витікає з м’яса
8. Перед тим, як покласти шампури або решітку на мангал, я кидаю на вугілля пару-трійку гілочок розмарину, тархуна, шавлії – трохи підкоптіть м’ясо димом ароматних трав
9. І – будь ласка! – ніяких хімічних кетчупів і вже тим більше майонезів. Треба насолоджуватися смаком м’яса як такого, не треба його ні чим заглушати. Овочі, свіжий хліб, сіль, перець – цього в якості акомпанементу цілком достатньо.
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 27.06.17 8:40 | |
| Міжнародний день рибальства«Немає більш приємного заняття на природі, як сісти десь біля води, та з вудкою і ...», - так думає будь-який рибалка, і в цьому є значна частка правди. Рибальство є однією з найдавніших форм нашої господарської діяльності. Напевно відтоді, як людина навчилася ловити рибу, вона навчилася і філософствувати. А як можна без цього на рибалці? Ніколи не знаєш, що на тебе чекає. Завжди сподіваєшся, і повертаючись додому з уловом, відчуваєш почуття глибокого задоволення. Рибалка досі залишається для нас дуже важливим видом діяльності. Про це свідчать численні традиції та свята, які є найбільш улюбленими саме мешканцями пребережних регіонів. Не дивно, що Міжнародне свято - День рибалки, що відзначається 27-го червня, виникло на території країни, де рибальству завжди приділялася особлива увага. Всесвітній день рибальства, або просто «День рибалки», був встановлений за рішенням Міжнародної конференції з розвитку та регулювання риболовлі, яка в липні 1984-го року проходила у Римі, Італія, і став відзначатися на такому рівні з 1985-го року. Не можна сказати, що це була перша спроба звернути увагу широкої громадськості на важливість цієї галузі економіки, віддаючи їй таким чином своє визнання, повагу і пошану. Наприклад, в СРСР цей напрям також мав велике значення і, починаючи з 1968-го року, День рибалки було встановлено Указом Президії Верховної Ради СРСР від 1-го листопада 1968 го року і він проводився у другу неділю липня. Професійне свято рибалок в більшості суверенних держав, які утворилися на пострадянському просторі, відзначається в цей день до цих пір, а в деяких з них було додатково закріплене у відповідності з сучасним законодавством. Наприклад, в незалежній Україні «День рибалки», закріплений Указом Президента України № 464/95 від 22-го червня 1995 року, відзначається за давньою традицією у другу неділю липня. У це професійне свято ми поспішаємо приєднатися до привітань на адресу всіх рибалок, і любителів і професіоналів, всіх, хто пов’язаний з налагодженою роботою цієї важливої галузі народного господарства. Здоров’я вам і благополуччя! Гарного улову і приємного повернення додому! Зі святом Вас, рибалки!
|
|
| |
Віктор71 Куратор форуму
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 27.06.17 9:42 | |
| Репутація повідомлення: 100% (1 голос) Всіх рибалок з святом
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 01.08.17 21:06 | |
| |
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 03.08.17 14:10 | |
| |
|
| |
Віктор71 Куратор форуму
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 04.08.17 9:05 | |
| |
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 04.08.17 10:33 | |
| - Віктор71 пише:
- Вчорашня рибалка
или ?
|
|
| |
Віктор71 Куратор форуму
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 04.08.17 19:02 | |
| Хватило и на уху ,и на жарку!
|
|
| |
Уляна Куратор форуму
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 05.08.17 8:08 | |
| - Віктор71 пише:
- Вчорашня рибалка!
хороший вилов
|
|
| |
| Тема: Re: Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі 05.08.17 8:21 | |
| Ще тиждень і я знову питиму каву о третій ночі. каву, яка смакує якось по-інакшому... [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
| Мисливство, рибалка і просто відпочинок на природі | |
|