|
|
Автор | Повідомлення |
---|
Михалич Ветеран форуму
Повідомлення : 40130 Дата реєстрації : 08.06.2014
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 27.08.15 10:02 | |
| |
|
| |
Михалич Ветеран форуму
Ваше ім'я : Михалыч Місто, область : Полтава Повідомлення : 40130 Дата реєстрації : 08.06.2014 Вік : 57 Нагороди :
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 27.08.15 10:03 | |
| Панорама з Rifugio Tissi, Італія. Ця неймовірна панорама знята з Rifugio Тіссі вершини Монте Чіветта в Північній Італії провінції Беллуно. На віддалі знаходиться село Алеген, озеро Алеген і група Чиветта між долинами Кордеволе, Валь Фіорентина і Валь-ді-Золдо. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
Ваше ім'я : Михалыч Місто, область : Полтава Повідомлення : 40130 Дата реєстрації : 08.06.2014 Вік : 57 Нагороди :
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 27.08.15 10:05 | |
| Місяць і Венера над Швейцарією. Фото: David Kaplan [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 27.08.15 10:06 | |
| Водоспад Дракон (Dragon Falls), Венесуела Dragon Falls є частиною водоспаду Анхель, що знаходиться в Венесуелі. Це найбільший водоспад у світі з висотою 979 м (за деякими даними — 1034 м) водоспад падає з краю гори Ауянтепуй в Національному парку Канайма. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 27.08.15 10:08 | |
| Сана, одне з найстаріших міст світу, в нічний час, Ємен [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 27.08.15 10:09 | |
| Квітуча пустеля Анза-Боррего, США Саме словосполучення “квітуча пустеля” здається неймовірним. І, тим не менш, пустеля Анза-Боррего, що знаходиться на кордоні США і Мексики, кожну весну приваблює тисячі туристів з усього світу своїм неймовірним цвітінням. Правда, квіти тут з’являються лише на кілька тижнів. Але зате в цей короткий період пустеля перетворюється і вражає різноманіттям барв. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 27.08.15 10:10 | |
| Озеро лави вулкану Ньїрагонго, Конго Гора Ньїрагонго розташована в Національному парку Вірунга, в демократичній республіці Конго, в 20 кілометрах на північ від міста Гома та озера Ківу. Це один з найактивніших вулканів в Африці і один з восьми вулканів у горах Вірунга. Головний кратер становить приблизно два кілометри в ширину, а в самому його центрі часто з’являється озеро з розпеченої лави [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 27.08.15 10:12 | |
| Гірські «праски» в Колорадо (The Flatirons, Boulder, Colorado) «Праски» представляють собою цілу серію клиновидних круч поблизу Боулдера, штат Колорадо, Сполучені Штати Америки. З східного схилу гори Грін Маунт, якщо рухатися з півночі на південь, можна побачити п’ять таких прасок. Ці праски настільки вплелися в історію місцевості, що вважаються символом містечка Боулдер. Як ви розумієте, назва цих круч було вибрано неспроста. Поверхні дійсно нагадують підошви праски, підняті гострими кутами вгору. Порода у цих схилів сформувалася близько 290 мільйонів років тому. Нахил ж, був придбаний прасками приблизно 80 мільйонів років тому. Згодом, у зв’язку з ерозією, з’явилася така гладка поверхня, яка приваблює сотні скелелазів. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 27.08.15 10:13 | |
| Шанхай, на нічному пейзажі німецького фотографа Якоба Вагнера [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 27.08.15 10:14 | |
| Уступи омиваються океанськими хвилями біля берегів острова Кауаї, Гаваї Прибережні уступи, утворені застиглою лавою, надають пейзажам цього гавайського острова неземний вигляд. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 27.08.15 10:15 | |
| Водоспади Гранд-Фолс (Grand Falls), штат Арізона Grand Falls є природною системою водоспадів розташованих в 48,3 км на північний схід від Флагстаффа, Арізона в Painted Desert на індійській резервації Навахо. На 56 метрів вище, ніж Ніагарський водоспад. Він скидає талий снігу або мусонні дощі в Маленьку Річку Колорадо (Little Colorado River). Він славиться своїм надзвичайно брудним потоком, який є одним з основних причин непрозорості річки Колорадо. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 27.08.15 10:17 | |
| Ординська печера, Росія Ординська (Казаковська) печера є найбільшою підводною печерою в Росії, другою за протяжністю в Євразії, і найбільшою в світі гіпсовою печерою. Печері із загальною протяжністю підводної частини 4600 метрів присвоєно статус пам’ятника природи Росії. Ординська печера знаходиться на околиці села Орда, Пермський Край, на річці Кунгур. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 27.08.15 10:18 | |
| Гуйлінь – казковий світ Середзем’я, Китай Цей район в Китаї вважається одним із наймальовничіших – пишна зелень гір, прозорі стрічки річок, карстові печери і піки нагадують картину казкової країни. Але місто Гуйлінь з оточуючими його околицями – явище цілком реальне, що з’явилося завдяки унікальному збігу геологічних обставин. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 27.08.15 10:19 | |
| Стіни грандіозної фортеці, іменованої форт Чітторгарх, Індія У південній частині індійського штату Раджастан на високому пагорбі розташований найбільший форт Індії – Чітторгарх (Chittorgarh). Колись грандіозний і величний, він і сьогодні, незважаючи на всі руйнування, являє собою вражаючу картину. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 27.08.15 10:21 | |
| Острів Аоґасіма (Aogashima) Аоґасіма – вулканічний японський острів у Філіппінському морі, що підкоряється префектурі Токіо. Це найпівденніший і найбільш ізольований населений острів архіпелагу Іцу. Тут знаходиться однойменне село Аоґасіма, що є найменшим населеним муніципалітетом Японії. Зігріваючись теплим потоком Куросіо, острів може похвалитися більш теплим і м’яким кліматом, ніж на основній частині Японії. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 27.08.15 10:23 | |
| Печери Вайтомо, (Нова Зеландія) Година на південь від Гамільтона вас чекає містичний світ печери Вайтомо. Земля контрастів, багато природних чудес району можна знайти нижче поверхні землі [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 27.08.15 10:24 | |
| Полярне сяйво в Ісландії Полярне сяйво (лат. Aurora borealis) — оптичне явище у верхніх шарах атмосфери, світіння окремих ділянок нічного неба, що швидко змінюється. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 29.08.15 11:09 | |
| Блакитна лагуна в кратері Rocas Bainbridge, Галапагоські острови [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 29.08.15 11:10 | |
| |
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 29.08.15 11:11 | |
| Блискавка влучає в Ейфелеву вежу, Париж, Франція [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 29.08.15 11:13 | |
| Grand Prismatic Spring, парк Єллоустоун, США. Термальне джерело в парку Єллоустоун – третє за величиною у світі, має діаметр 91 м. Колір води також спричинений наявністю бактерій в озері. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 29.08.15 11:14 | |
| Сіль землі і дзеркало світу озера Салар-де-Уюні Деякі називають це місце «кордоном неба і землі», але цей вислів не зовсім вірний. Скоріше це місце, де небо і зверху, і знизу, і по ньому можна ходити: це найбільше дзеркало на Землі, настільки велике, що йде за горизонт. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 29.08.15 11:17 | |
| |
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 29.08.15 11:18 | |
| Довгий шлях до Нової Зеландії Це одна з незліченних красивих доріг, які перетинаються в Новій Зеландії [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 29.08.15 11:20 | |
| |
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 29.08.15 11:22 | |
| Сапфірові стіни крижаної печери Скафтафелл (Skaftafell), Ісландія Крижані печери не тільки вражають уяву туристів своєю красою, вони сприймаються як нерукотворне диво, повторити яке людині не дано. Одна з таких печер розташована в природному парку Skaftafell в Ісландії , вона утворена багатовіковими крижаними нашаруваннями. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 29.08.15 11:24 | |
| |
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 29.08.15 11:27 | |
| Скелі Бунда: Край Землі Розташована у Великій Австралійській затоці в південній Австралії, обширна Рівнина Налларбор – найбільший у світі цілісний масив вапняку, що покриває область в 270,000 квадратних кілометрів і розтягнувся приблизно на 1000 кілометрів зі сходу на захід. Область ця настільки плоска, що австралійська Залізниця впродовж 483 кілометрів розташувалася на абсолютно прямій лінії. Налларбор різко закінчується в мальовничих Кручах Бунда. Кручі Бунда 200 кілометрів завдовжки вигинаються дугою навколо Великого Австралійського затоки. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 29.08.15 11:29 | |
| Дивовижний край падаючих озер, Плітвіцькі озера, Хорватія [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 29.08.15 11:31 | |
| |
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 29.08.15 11:32 | |
| Зарослий залізничний шлях в лісі національного парку Taipingshan у Тайвані [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 29.08.15 11:34 | |
| |
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 29.08.15 11:35 | |
| Велика блакитна дірка в океані, біля берегів Беліза Блакитні діри – підводні вертикальні печери, що йдуть углиб і зверху нагадують великі діри. Це досить поширене явище, проте одне з таких місць виділяється своїми величезними розмірами. Велика Блакитна діра розташована в центрі атолу під назвою Лайтхаус-Риф і є найпопулярнішим місцем для пірнальників біля берегів Беліза. Видима з висоти пташиного польоту, діра становить 300 метрів в діаметрі і йде вглиб на 120 метрів [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 29.08.15 11:38 | |
| Неймовірно красиве солоне озеро Салар-де-Уюні [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 29.08.15 11:39 | |
| Репутація повідомлення: 100% (1 голос) Дубай в тумані з висоти пташиного польоту, ОАЕ. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 29.08.15 11:41 | |
| Виверження вулкану та Північне Сяйво, Ісландія. Фото: James Appleton [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 29.08.15 11:43 | |
| Бухта Навайо (Navagio Beach) Греція, острів Закінф Мальовнича Bay Навайо що знаходиться на Північно-Заході острова Закінф (Закінтос) – один з найкрасивіших куточків природи. Блакитна, майже прозора вода, дивовижний розріз скель, високі гори і іржавий піратський корабель кінця 20 століття на березі всієї цієї краси. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 01.09.15 13:16 | |
| Висококласний готель з видом на гірські вершини[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Посеред високих чилійських Кордильєр на березі озера Пеое розташувався прекрасний готель Explora Patagonia. Туристи цінують його через вдале розташування на лоні незайманої природи і висококласне обслуговування. Дістатися до гірського готелю можна тільки на спеціально замовленому позашляховику, оскільки до найближчого населеного пункту відстань майже 300 кілометрів.
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 01.09.15 13:18 | |
| Європейський комфорт з африканським колоритом Пустеля Наміб – це таке місце, куди від одного джерела до іншого, навіть знаючи шлях, потрібно їхати не менше 3-х днів. У цій ситуації готель Sossusvlei Desert Lodge стає просто рятівним оазисом посеред пустельного простору. Європейський комфорт в поєднанні з африканським колоритом залишать незабутні враження від часу, проведеного в готелі.
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 01.09.15 13:21 | |
| На суворих берегах Канади 5-зірковий готель Wickaninnish Inn розташувався на березі канадського міста Тофіно (Tofino). В черговий раз дизайнери зуміли ідеально поєднувати суворий ландшафт з висококласним обслуговуванням. Майже кожен з номерів обладнаний вітальнею з прекрасним кам’яним каміном, який створює додаткову атмосферу затишку і спокою для відпочиваючих.
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 01.09.15 13:22 | |
| Відпочинок з африканськими дикими звірами Відчути подих дикої природи максимально близько дозволить готель Lion Sands Game Reserve. У деяких з 14 номерів спальні розташовані прямо під відкритим небом. Зірки та звуки ночі – романтики, звичайно ж, там, хоч відбавляй. Але все ж розуміння, що дикі звірі ходять десь поблизу, не дають спокою відпочиваючим
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 01.09.15 13:25 | |
| Плавучий готель Manta Resort – це ефектний плавучий готель біля острова Пемба в Танзанії. Частина його гойдається на хвилях, а друга повністю занурена у воду. Такий неординарний підхід дозволяє відпочиваючим засинати у спогляданні мирного життя підводних мешканців. До слова, один день на цьому плавучому готелі обійдеться в 1500 американських доларів.
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 04.09.15 9:01 | |
| При взгляде на эти старинные мосты в воображении любой - и ребенка, и взрослого, обязательно появляется образ незабываемого сказочного мира. 20 старинных мистических мостов, которые точно понравятся любителям фэнтези.
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 04.09.15 9:02 | |
| |
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 04.09.15 9:03 | |
| |
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 04.09.15 9:04 | |
| Мост в горах Хуаньшань в провинции Аньхой в Китае[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 04.09.15 9:05 | |
| |
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 04.09.15 9:06 | |
| |
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 04.09.15 9:07 | |
| |
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 04.09.15 9:08 | |
| |
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Необычные уголки нашей Земли 04.09.15 9:09 | |
| |
|
| |
| Необычные уголки нашей Земли | |
|