Дякую, дівчата! У темі про барвистиків вже відписався. Це до слова про півника. Щось мої барвистики помирають. Вже третє курчатно ні з того ні з сього відійшло. Причому бігають, їдять, сплять і тут просто знаходиш мертве і все.. Сидять на страртовому к/к.. П"ють енрофлоксацин
кубанец Куратор форуму
Ваше ім'я : Алексей Місто, область : Кубань Повідомлення : 4841 Дата реєстрації : 23.12.2014 Вік : 50 Нагороди :
Ні, останнім часом не помагаю, бо як правило то все одно не жильці. Хоча спочатку помагав і бувало, що залишалися жити. В тім то і річ, що повиходили самостійно і досить дружньо. Із 89 курячих яєць - задохликів лише три. Один бовтун і решта не вилупившихся не оплод. Із 105 перепелиних - задохликів 6.. Вилізали в строк, тому не думаю, що мала місце помилка режиму інкубації, хоча не виключаю, що в деяких зонах інкубатора температура і вологість могли відрізнятись від заданої. Яйця декілька разів повертав навколо осі і самі лотки повертав на 180 градусів, але яйця в лотках не тусував. Такої можливості не було..
кубанец Куратор форуму
Ваше ім'я : Алексей Місто, область : Кубань Повідомлення : 4841 Дата реєстрації : 23.12.2014 Вік : 50 Нагороди :
Slavamaz, то Божою ласкою все буде добре. Шкода, що померли, але то 100% якийсь дефектні були. В мене таке з гериками було. Такий опецьок міцний був, а чогось вранці мертвий виявився.
Даринка V.I.P.
Ваше ім'я : Елена Місто, область : Киев, Петропавловская Борщаговка Повідомлення : 1524 Дата реєстрації : 06.01.2015 Вік : 53 Нагороди :
Дякую! Та ніби все добре, ттт! Обов"язково сфотографую.. Вчора навіть фотоапарата в руках мав, але що правда фотографував речі, не зовсім підходящі по тематиці для цього ресурсу
Приїхав з роботи і хотів своїх курчат сфотографувати, як і обіцяв, але допоки пішов підстригся, теща вже всіх зібрала. Доведеться трохи зачекати, а на разі декілька загальних кадрів з саду-городу, оскільки фотік вже й так був витягнутий з закромів..
добрый вечер хозяину!!! Хороший урожай яблок в этом году будет, не прибедняйся надо и мне о карликовых деревьях думать, а то со стремянки как то не очень удобно..интересно а аброкосы-сливы-груши карликовые есть? или ветки на определен высоте пригибать?
Mari Silk Перламутр форуму
Ваше ім'я : Марина Місто, область : Київ Повідомлення : 2605 Дата реєстрації : 26.08.2014 Вік : 54 Нагороди :
Щойно приплентався з роботи... Затримався до пізна.. Знову не встиг курчат зфотографувати.. Бачу, гостей сьогодні маю багато. Це приємно і дуже цьому радий.. Спробую відповісти кожному по черзі..
Slavamaz Справжній фермер
Ваше ім'я : Ярослав Місто, область : Ужгород, Закарпаття Повідомлення : 1057 Дата реєстрації : 20.02.2016 Вік : 45 Нагороди :
До відкриття сезону полювання готовий? До речі,коли в вас відкриття?
Так, готовий! Що правда, полювання на качку в нас слабенькі. Буду напевно на львівщину їхати.. У нас як правило перепілку шукаю та голуба... Коли саме відкриваємось поки не знаю. Ще не бачив наказу.
Ваше ім'я : Ярослав Місто, область : Ужгород, Закарпаття Повідомлення : 1057 Дата реєстрації : 20.02.2016 Вік : 45 Нагороди :
Ярославе сад у тебе чудово доглянутий мені б так навчитись
Дякую, Уляна! На справді, доглянутий не настільки, наскільки б хотілось.. В цьому році прогавив один раз попелицю і один раз борошнисту росу. А також, не підв"язав вчасно гілки і трохи мені поламало під час грози. Одне дерево зламало навпіл. І це все лише через мою неуважність і не своєчасно зроблену роботу..
бригадирь Фермер
Ваше ім'я : Михайло Місто, область : Закарпаття Повідомлення : 397 Дата реєстрації : 10.06.2015 Вік : 47
Щось мене" гложат"смутні сумніви,щодо карликових дерев.....всежтаки відмовлюся на користь традиційних великих дерев....З карликовими треба так як у Слави .серйозний підхід...Тицьнув там деревце ,тицьнув сям непроходить....
добрый вечер хозяину!!! Хороший урожай яблок в этом году будет, не прибедняйся надо и мне о карликовых деревьях думать, а то со стремянки как то не очень удобно..интересно а аброкосы-сливы-груши карликовые есть? или ветки на определен высоте пригибать?
Та ні, не дуже хороший. Минулого року була дуже велика засуха. У мене на три або чотири місяці криниця повністю пересохла. Воду возив у ємностях від тих сусідів у кого ще була... Багато дерев не заклали квіткових бруньок.. Взагалі не цвіли цього року. Не знаю чи то спека тому виною чи з інших причин, але факт. Жодного яблучка.. Але хоч приріст нормальний дали і то плюс.. Відносно карликових дерев - то тут є і мінуси.. Так дійсно за ними зручніше доглядати і вони досить добре плодоносять, але разом із тим і потребують більше догляду.. Опори їм обов"язково потрібні інакше ламає при першій же нагоді. Воду треба підводити, бо слабі корені. З цієї ж причини більш вибагливі до підживлення і т.д. Але якщо за ними добре доглядати - то віддячать сповна. Стосовно карликових абрикос і слив не знаю, не зустрічав, а от груші бувають. Тут є хитрість. Якщо грушу прищепити на сіянець айви - то груша стане карликовою.. Ну, це не стьоб, це правда... Будь-якому фруктовому дереву гілки бажано пригинати. На горизонтально зорієнтованих гілках краще і більше закладаються квіткові бруньки. Це вже доведено.
Це дика, чи сорт такій? Я думаю, яку у себе посадити?
Та її так сам обізвав, бо росте в Західній Україні Це дика здається. Мені саджанець подарували.. Слабенький був, але за три роки досить окріп і в цьому році перший раз кущ зацвів і дав плоди..
Mari Silk пише:
Яка красива! А дика у вас росте? У мене в Карпатах над ділянкою все заплетено дикою колючою.
Так, дика також росте.. Багато її є вздовж річок, по вирубках, в балочках різних.. Улюблений смаколик на полюванні пізньою осінню..
Mari Silk Перламутр форуму
Ваше ім'я : Марина Місто, область : Київ Повідомлення : 2605 Дата реєстрації : 26.08.2014 Вік : 54 Нагороди :
Ну власне так і є.. Три останні фото - то кольоровий геркулес.. (принаймні так було куплено інк. яйце) Серед ББ є 5 італійської несучки від шановного Віктора71. Вони більш коричневого кольору..
На задньому плані - то дворяни..
Уляна Куратор форуму
Ваше ім'я : Уляна Місто, область : УкраЇна, ЛьвІв Повідомлення : 4243 Дата реєстрації : 30.04.2015 Вік : 48 Нагороди :
Ярославе потрібна твоя порада у мене слива хворіє а я у садівництві профан незнаєш що то за хвороба та чим полікувати? я читала відповідну тему-та щось вагаюсь доречі як там геркулесики поживають? мої тьфу-тьфу здоровенькі повиростали і вага така нівроку,ось на 3 місяці поважу та зфоткаю [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Привіт, Уля! Я бачив пост у темі про хвороби, та чесно кажучи чекав, що може хтось відпише раніше за мене, бо достеменно я не можу сказати що то за біда така.. я вже зустрічав подібне не раз, але назвати 100%-во хворобу - не можу. На разі порадив би спробувати зрізати гострим ножем кору по периметру рани і зачистити середину "язви". Потім обробити місце якимось фунгіцидом (препарат від грибка). Фунгіциди - це група препаратів.. Треба буде порадитись в спеціалізованому магазині, щоб порадили для стовбурів. Можна наприклад Чемпіоном спробувати. Як для обмивки у раньовесняний період. Далі слідкувати за тим як рана буде затягуватись. Має наростати здорова тканина. Буде звісно наплив, а не гладеньке, але сам наплив має бути здорового колльору, як коли затягується рана після обрізки великих гілок.. Геркулеси почали виділятися серед решти розмірами, що правда я зараз трохи урізав їм раціон, тому навряд чи зможу похвалитися гарним результатом по вазі. Треба знову хорошого комбікорму прикупити, та з водою досить потратився, тому чекаю щоб трох назбирав зайвих копійок. Ще й вересень "урожайний" на події.. Купа Днів народжень і супутніх міроприємств, як то церковний празник і декілька поїздок в сусідню (до речі львівську ) область.
Уляна Куратор форуму
Ваше ім'я : Уляна Місто, область : УкраЇна, ЛьвІв Повідомлення : 4243 Дата реєстрації : 30.04.2015 Вік : 48 Нагороди :
Ярославе дякую за відповідь а що робити з іншими гіляками все дерево в таких підсохших гілочках та зних смола викапує я своїм геркулесам теж норму даю бо вони вічно голодні-скільки недаш вічно мало
Є таке поняття як течія кемеді (по російськи- камедетечение) або гомоз.... Думаю це воно... Тоненькі гілочки з такою бякою краще вирізати взагалі, а товстіші спробувати обробити як я вище писав.. Зараз спробую знайти якийсь підходящий наглядний приклад. Як кажуть, краще один раз побачити..
Уляна Куратор форуму