Mari Silk Перламутр форуму
Повідомлення : 2605 Дата реєстрації : 26.08.2014
| Тема: Re: Українська Карпатська вічарка.... 20.05.18 19:03 | |
| |
|
Ваше ім'я : Марина Місто, область : Київ Повідомлення : 2605 Дата реєстрації : 26.08.2014 Вік : 54 Нагороди :
| Тема: Re: Українська Карпатська вічарка.... 20.05.18 19:19 | |
| Репутація повідомлення: 100% (1 голос) Брине 5 мес Все животные любят занимать позицию на верхушке горки, я это называю "Король-Лев". Наша живет на куче песка. Украла по-партизански у сына перчатку и закапывает на горке, а сын говорит: "Я все вижу!". Брина быстро так попой на перчатку - плюх! И сидит, типа не при чем [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]К вечеру она стала счастливым обладателем двух перчаток, разрывалась: Идти жрать или перчатки блюсти? [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
Катря Початківець
Ваше ім'я : Катерина Місто, область : Львів Повідомлення : 5 Дата реєстрації : 28.01.2018 Вік : 40
| Тема: Re: Українська Карпатська вічарка.... 20.05.18 22:29 | |
| Репутація повідомлення: 100% (1 голос) Клаааас! Ми дуже раді що ви знайшлись! Наш песик любить нам квіточки розкидати по сходах)))
|
|
Ваше ім'я : Марина Місто, область : Київ Повідомлення : 2605 Дата реєстрації : 26.08.2014 Вік : 54 Нагороди :
| Тема: Re: Українська Карпатська вічарка.... 21.05.18 18:31 | |
| - Катря пише:
- Клаааас! Ми дуже раді що ви знайшлись!
Приємно, Добрий вечір, Катя! - Катря пише:
- Наш песик любить нам квіточки розкидати по сходах)))
Файний хлопчик! А наша по рукавичкам та взуттю спєц, вчора украла випрану устилку, добре, що я побачила, де вона риє А ще, їсть тритонів, ящірок, але саламандр не помічає, інстинкт підказує, що отруйні.
|
|