Дуже гарні тваринки, пост 368 фото №2 "умилило", козюлька:))) така славна під наглядом красунь! Поверталась не один раз, щоб полюбуватись. Дякую за позитив!
Дякую, Олександра
Mari Silk пише:
Я с нем. овчаркой так ездила и на лыжах каталась и на санках
Mari Silk пише:
Не факт, начнется половое созревание, если есть "альфы", будут пробовать силы на пост короля.
На пост "королеви" можливо (адже у мене суки). Отож про це я й писала вище. Що гадати - поживемо-побачимо :)
Mari Silk пише:
Мне очень помогли книги Мычко и форум "саоборда". С Мычко, правда, я не везде согласна... Я очень много времени потратила, чтоб понять, как думает алабай (кавказ), совсем не так, как большинство пород...
Дякую, Марина, пошукаю, почитаю. Маламути теж думають зовсім не так як інші породи собак, тож нам тут роботи непочатий край :)
Росава Початківець
Ваше ім'я : Світана Місто, область : Київщина Повідомлення : 49 Дата реєстрації : 11.11.2015 Вік : 50
Класний родовід, гарні крові, хороший, породний, але так би мовити ...трішки невихований, до собак дуже вже нетерпимий На виставку з таким вихованням не сунешся, та й в упряжку теж :(( Мої дівчата його виховують, по-своєму - зараз вчать його де його місце у зграї. Моє ж найперше завдання навчити його ходити спокійно на повідку і не пориватися битися до кожної собаки, котра з"являється на горизонті. Попереду в нас у всіх величезна купа роботи :)
Mari Silk Перламутр форуму
Ваше ім'я : Марина Місто, область : Київ Повідомлення : 2605 Дата реєстрації : 26.08.2014 Вік : 54 Нагороди :
То да, 4-х летний кобель, это не шутка... И если привык драться, думаю, можно научить не делать этого только в вашем присутствии. Только оставишь без присмотра и закрепленные навыки возьмут верх. Интересно, как у вас пойдут дела. Удачи
Росава пише:
На пост "королеви" можливо (адже у мене суки).
Я поняла, я просто таких сук так и называю - "король"
Росава пише:
Маламути теж думають зовсім не так як інші породи собак
Возможно, они по поведению и схожи с алабаями, они же тоже стаями (прайдами) живут, так сказать, порода аборигенная. Наверняка стаями и охотятся, как волки. Отсюда строгая и сложная иерархия.
Росава Початківець
Ваше ім'я : Світана Місто, область : Київщина Повідомлення : 49 Дата реєстрації : 11.11.2015 Вік : 50
То да, 4-х летний кобель, это не шутка... И если привык драться, думаю, можно научить не делать этого только в вашем присутствии. Только оставишь без присмотра и закрепленные навыки возьмут верх.
Ну, б"ється він лише з кобелями. До сук у нього інший інтерес при чому йому пофіг є в суки на даний час тічка чи немає (складається враження, що він собак не бачив роками). Ну от дівчата мої його і пресують усією зграєю, коли він надто вже насідає. Відбувається це так: чіпляється до другої по ієрархії та віку собаки, та огризається, якщо до нього не доходить, за неї вступається старша головна сука, ці старші дві починають його рвати (ну так, покищо більше полякати, ран у нього немає), менші бігають навколо і гавкають. Пацан огризається потім починає просити пощади, плаче... Отакий дурдом у нас зараз час від часу виникає Але від цього нікуди не дінешся, краще за них самих йому місце у зграї ніхто не вкаже. І він мусить навчитися. Воль"єри то добре, і вони будуть, але я думаю, спершу вони мають навчитися спілкуватися між собою без них ))
Mari Silk пише:
Интересно, как у вас пойдут дела. Удачи
Дякую. По можливості буду ділитися нашими справами. Взагалі то я початківець у цій справі Але, сподіваюсь, я справлюся.
Росава Початківець
Возможно, они по поведению и схожи с алабаями, они же тоже стаями (прайдами) живут, так сказать, порода аборигенная. Наверняка стаями и охотятся, как волки. Отсюда строгая и сложная иерархия.
Я такої ж думки.
Каттеина Господиня нашого форуму
Ваше ім'я : Екатерина Місто, область : Суми, Нижня Сироватка Повідомлення : 6767 Дата реєстрації : 10.06.2014 Вік : 47 Нагороди :
Ну, б"ється він лише з кобелями. До сук у нього інший інтерес
Росава пише:
ці старші дві починають його рвати (ну так, покищо більше полякати, ран у нього немає), менші бігають навколо і гавкають. Пацан огризається потім починає просити пощади, плаче...
Отличный кобель! Таким и должен быть!
Росава Початківець
Одна з моїх знайомих кінологів так само каже. Говорить, що суки мають вказати йому на його нижче плінтуса місце у зграї, аби він чіплявся до них тільки під час тічки (а не так як зразу - геть проходу не давав). А подруга, котра займається щонайменше 20 років кавказами, каже що навпаки, гарний кобель має "построїти" всіх сук. ...от і думай тепер Я собі так думаю, що, оскільки маламути і кавкази хоч і є аборигенними породами, але з зовсім різним призначенням і характеристиками, то можливо і стосунки сука-кобель в їхніх зграях будуються по-різному
Росава Початківець
Дякую, але до профі нам ще ой як далеко! Мрію хоча б про напівпрофесійний фотоапарат , звичайним фотіком так важко фотографувати тварин ((( стільки безцінних кадрів не встигається зафіксувати
АлександраЯ Майстриня форуму
Ваше ім'я : АлександраЯ Місто, область : Харьков Повідомлення : 1873 Дата реєстрації : 19.06.2015 Вік : 61 Нагороди :
это да, но у меня зеркальная фотокамера, а делаю фото в основном в автоматическом режиме. Не могу самостоятельно разобраться во всех тонкостях.... для "простого фотика" у Вас прекрасные кадры!
Mari Silk Перламутр форуму
Ваше ім'я : Марина Місто, область : Київ Повідомлення : 2605 Дата реєстрації : 26.08.2014 Вік : 54 Нагороди :
Очень интересная тема очень захотелось показать своих только наверное не хватит места .. просто всех своих собачек спасла от смерти и забрала себе все девочки только один парень которого тоже забрали с питомника потому что брак с пуповой грыжей был и очень худой, но ничё откормили и вылечили, девки не гуляют и щенков не приводят,по вольерам стоят, и так начнём [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] на этом фото это у нас один залётик получился но ни-чё на харчи мамке заработали [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення] и последняя мамка их правда она сильно заболела не смогли вылечить и погибла недавно
Михалич Ветеран форуму
Ваше ім'я : Михалыч Місто, область : Полтава Повідомлення : 40130 Дата реєстрації : 08.06.2014 Вік : 57 Нагороди :
2.5 роки тому, від мого товариша з подвір"я вкрали молодого курцхаарчика.. В той час цуцику було біля 6-ти місяців. Це трапилося 4.10.2013 року. Сьогодні, 10.04.2016-го, я фактично випадково знайшов даного собаку. Кобель живий здоровий.. Знаходиться за 30 км від місця крадіжки.. Отакі випадки бувають..
И-В-А-Н Односелець
Ваше ім'я : Иван Місто, область : Минеральные Воды, Ставропольский край Повідомлення : 342 Дата реєстрації : 28.01.2015 Вік : 39
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] пишет: возраст 1,2, думаю вязать. Рановато!!!!! Допуск к разведению 1,6 , не раньше. (для сук)
Особенно для такой позднего созревания породы, остановится в росте, вширь не раздастся.
Танюшка Постоялець
Ваше ім'я : Татьяна Місто, область : Одесса Повідомлення : 141 Дата реєстрації : 18.03.2016 Вік : 65
Красунчик! А от піроплазмоз то да, зло ще те... Моя сучина вже 6 разів хворіла. Поки тьху-тьху вдавалось рятувати, але "айболіти" кажуть що рекорд по Україні 7 разів. Що правда зараз вже є більш щадящі, для організму собаки препарати, ніж Азідін.
fixbook Душа і Муза форуму
Ваше ім'я : Светлана Місто, область : Сумская обл. г.Белополье Повідомлення : 3071 Дата реєстрації : 18.05.2015 Вік : 48 Нагороди :
А от піроплазмоз то да, зло ще те... Моя сучина вже 6 разів хворіла. Поки тьху-тьху вдавалось рятувати, але "айболіти" кажуть що рекорд по Україні 7 разів.
Слышала у охотника ягд 14 раз болел!
Я эту тему проходила с нем. овчаркой, лечили, больше месяца отходили... Но вычухалась, была здоровой потом. После этого соб-котов обрабатываю "Барсом" на холку. Но он бывает "левым" и я уже научилась отличать - настоящий "Барс" растворяет лак на ногтях. Алабайка болела в 11мес (после левого "Барса"), в клинике врачам руки лизала (это что-то нереальное для нее). Я ее обработала аэрозолем (опять левым!) и через месяц она опять заболела! Мы приехали в клинику, а она на тех же врачей рычит, капец как разозлилась! Врач говорит: "Если мы ей опять сейчас вколем Абизидин, можем получить инвалида. Я сделала выбор, понадеялась на аборигенность породы - и Слава Богу угадала! У нее уже иммунитет выработался и она за 3 дня выздоровела! Слышала от охотников, что собаки тоже первый раз тяжко болеют, а потом уже легче проходит. Кроме охотничьих и аборигенных пород ну и дворняг естественно - шансов выжить у собаки практически нет...
И-В-А-Н Односелець
Ваше ім'я : Иван Місто, область : Минеральные Воды, Ставропольский край Повідомлення : 342 Дата реєстрації : 28.01.2015 Вік : 39
А хлопчик на ім"я Brave Heart (Хоробре серце), котрий поїхав від нас самим останнім (поїхав із України до Арменії), залишив на згадку про себе відео :)
Slavamaz Справжній фермер
Ваше ім'я : Ярослав Місто, область : Ужгород, Закарпаття Повідомлення : 1057 Дата реєстрації : 20.02.2016 Вік : 45 Нагороди :