мої молодки 11міс друге покоління кури на вільному вигулі та на нормі харчування та все одно вага вражає полетів фотоапарат знімала на камеру та вона теж погано знімає вибачаюсь за якість [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] вага-3кг544г [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] вага 4кг 010г [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] вага 4кг 245г [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] вага 4кг 172г
Alex_reni V.I.P.
Ваше ім'я : Александра Місто, область : Одесская обл.г.Рени Повідомлення : 834 Дата реєстрації : 06.10.2016 Вік : 51 Нагороди :
Тема: Re: Геркулес - заводська лінія Г2 породи Плімутрок білий - ч.2 02.05.18 19:59
тепер наша Українська птиця буде і в Молдавії та є певні проблеми на 8-9 день у курчат проблеми з ногами автор пише в коментаріях що це вже третій вивід курчата мають проблеми з ногами годував одним комбікормом усіх я думаю що комбікорм треба поміняти, пропоїти курчат ТРИДЕВІТОМ в кого яка думка
Уляна Куратор форуму
Ваше ім'я : Уляна Місто, область : УкраЇна, ЛьвІв Повідомлення : 4243 Дата реєстрації : 30.04.2015 Вік : 48 Нагороди :
Тема: Re: Геркулес - заводська лінія Г2 породи Плімутрок білий - ч.2 12.05.18 18:08
Міхалич ви просили фото геркулесів- народились 4 год тому з перших 6 троє ось такої ваги [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
Михалич Ветеран форуму
Ваше ім'я : Михалыч Місто, область : Полтава Повідомлення : 40130 Дата реєстрації : 08.06.2014 Вік : 57 Нагороди :
Тема: Re: Геркулес - заводська лінія Г2 породи Плімутрок білий - ч.2 13.05.18 7:15
Каттеина, у Вас на фото в прямом смысле Геркулес. Поделитесь опытом чем вы конкретно кормите. И какой режим инкубации на геркулесов у вас? Это геркулесы так быстро растут, или другие виды цыплят тоже. У меня что в прошлом году медленно росли, что смотрю и в этом сидят почти на месте. Есть штук 5 из 50 немного отличающиеся от своих собратьев. Остальные как будто остановились в росте. Может на них повлияло, что они 2 недели были в тесноте. У меня сейчас, как я заказывала яйцо Мастер Грей и Фокси Чик.
sash77 Постоялець
Ваше ім'я : sash Місто, область : Харьков Повідомлення : 191 Дата реєстрації : 28.01.2018 Вік : 35 Нагороди :
Тема: Re: Геркулес - заводська лінія Г2 породи Плімутрок білий - ч.2 13.05.18 21:25
svetlay48, у вас Геркулес медленно растет или другие цыплята? если речь идет о мастер грее или фокси чике... то тут можно нарватся на не добросовестных продавцов инкубационного яйца, которые продают либо яйцо от переродившихся кур либо яйцо другой породы под видом мастер грея или фокси чика... у меня так знакомый брал бройлера, а он больше 1.5-1.7 кг у него не вырос... дело в том что мастер грей и фокси чик являются кроссами, а геркулес является породой!!! кросс при разведении в себе будет терять со временем свои характеристики в отличии от породы...
Каттеина Господиня нашого форуму
Ваше ім'я : Екатерина Місто, область : Суми, Нижня Сироватка Повідомлення : 6767 Дата реєстрації : 10.06.2014 Вік : 47 Нагороди :
Тема: Re: Геркулес - заводська лінія Г2 породи Плімутрок білий - ч.2 13.05.18 22:20
Татьянка, это просто среди инкубационных яиц затесались яйца от простяков. геркулеса брал в Борках в прошлом году, а в этом уже свое инкубационное яйцо
sash77 Постоялець
Ваше ім'я : sash Місто, область : Харьков Повідомлення : 191 Дата реєстрації : 28.01.2018 Вік : 35 Нагороди :
Тема: Re: Геркулес - заводська лінія Г2 породи Плімутрок білий - ч.2 26.05.18 8:46
Вже десь півтори тижні який із геркулесиків ( щоб ви розуміли, їм 2 місяці буде лише 1 червня) почав співати. Як що чесно я засмутилась, а потім пригледілась до співуна і бачу, що махові пір'я на крилах якісь вивернуті. Сьогодні його приговорили. Ще й за компанію наступного співуна, такі рулади виводив, я в шоці.
Alex_reni, Воно то не погано, але стосовно Геркулесів не дуже добре. Бо ті хто рано співає, рано починає кур топтати. А вони ж м'ясо-яєчні, нестись з 5,5 починають, а цей потоптун може раннім залицянням курочок зіпсувати.
Alex_reni V.I.P.
Ваше ім'я : Александра Місто, область : Одесская обл.г.Рени Повідомлення : 834 Дата реєстрації : 06.10.2016 Вік : 51 Нагороди :
Тема: Re: Геркулес - заводська лінія Г2 породи Плімутрок білий - ч.2 29.05.18 20:20
вчера решил взвесить своих геркулесиков... вчера им 2 недели было самый тяжелый 195 грамм. курочки от 100 грамм.средний вес около 150 грамм. и выглядят мои сейчас как недельные...
Михалич Ветеран форуму
Ваше ім'я : Михалыч Місто, область : Полтава Повідомлення : 40130 Дата реєстрації : 08.06.2014 Вік : 57 Нагороди :
Тема: Re: Геркулес - заводська лінія Г2 породи Плімутрок білий - ч.2 30.05.18 10:08
...в основном - * плохое кормление родительского стада перед сбором яиц на инкубацию * больные/переболевшие родители * ошибки инкубации * не правильные условия содержания (температура, длина светового дня) * не правильное кормления в первые 10-15 дней * плохой корм ...и ещё много разных мелких факторов...
sash77 Постоялець
Тема: Re: Геркулес - заводська лінія Г2 породи Плімутрок білий - ч.2 30.05.18 18:27
Михалич, я не правильно выразился... хотел сказать цыплят на родительское... но уже понимаю что это только откорм на мясо родительское стадо прошлогоднее с Борковского яйца... уже понимаю что надо пересмотреть у них
Михалич пише:
кормление родительского стада перед сбором яиц на инкубацию
Михалич пише:
не правильные условия содержания (температура, длина светового дня)
если не поможет... тогда наверное менять...
Каттеина Господиня нашого форуму
Ваше ім'я : Екатерина Місто, область : Суми, Нижня Сироватка Повідомлення : 6767 Дата реєстрації : 10.06.2014 Вік : 47 Нагороди :
Тема: Re: Геркулес - заводська лінія Г2 породи Плімутрок білий - ч.2 31.05.18 21:29
на много уступают?в 60 дней какого среднего веса примерно добились? ну да геркулес вкуснее и за считается того что разводятся в себе прибыль должна быть чуть больше, что м покупать суточного бройлера или яйцо не понятие о какого качества...
Михалич Ветеран форуму
Тема: Re: Геркулес - заводська лінія Г2 породи Плімутрок білий - ч.2 27.09.18 10:54
Одну курочку доведеться різати. Півень залюбив. Я ото думаю, його зарізати
А можно где-то почитать про "" любовь "" молоденьких курочек и петушков ? помему резать курочку если залюбил ? У меня тогда куча ошибок . . . - я только недавно оставил всего 2 петушка геркулесовских - остальных в суп - но курочек любили всех подряд :( - яйцо несут не все как мне показалось но я думаю что еще рано ? или это все взаимосвязано ?
Геркулес - заводська лінія Г2 породи Плімутрок білий - ч.2