Наближається випускний у нашої малечі у садочку. Будемо дарувати набір шкільних корисностей: підставку для книг, олівці, альбом( на 50 аркушів коштує 14 грн, доброї якості). Ручки, олівці, набір лінійок.
Подарунок вихователям зробимо приємний, та ще прикрасимо зал, та квіти подаруємо.
Mari Silk Перламутр форуму
Ваше ім'я : Марина Місто, область : Київ Повідомлення : 2605 Дата реєстрації : 26.08.2014 Вік : 54 Нагороди :
Тема: Re: Батьки, діти, внуки - школа і садочок 01.03.16 18:15
Свято минуло, а я тільки надумалася викласти фото своєї старшенької з садочка [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
axeny Постоялець
Ваше ім'я : Оксана Місто, область : Черниговская обл. Повідомлення : 162 Дата реєстрації : 17.07.2015 Вік : 38
Тема: Re: Батьки, діти, внуки - школа і садочок 14.03.16 16:45
Сьогодні оголосили результати конкурсу серед молодших класів,моя менша зайняла два перших місця в гімназіі по фортеп,яно та віршах...[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
Віктор71 Куратор форуму
Ваше ім'я : Віктор Місто, область : Львів Повідомлення : 4299 Дата реєстрації : 18.08.2014 Вік : 53 Нагороди :
Тема: Re: Батьки, діти, внуки - школа і садочок 04.04.16 22:49
Сьогодні оголосили результати конкурсу серед молодших класів,моя менша зайняла два перших місця в гімназіі по фортеп,яно та віршах...
поздравляю!!!! сижу вот вспоминаю...сколько же переживаний былоооо, а тоже 1 места дочка занимала, по хору и фортепиано, а также математика (мат класс был). Хорошее время было, сидели вместе и готовились, сейчас не подходи, нам же почти 20 лет, все знаем и умеем..
Ваше ім'я : Марина Місто, область : Київ Повідомлення : 2605 Дата реєстрації : 26.08.2014 Вік : 54 Нагороди :
Тема: Re: Батьки, діти, внуки - школа і садочок 05.04.16 12:13
Ой, весела в нас зима, веселішої нема - грає срібними зірками, в’ється синіми димками, снігом землю обійма. Ой струнка ялинка в нас! Скільки грає тут прикрас! Ми зібралися юрбою, разом з піснею новою рік новий зустріти час
Який на колір рік Новий? Він білий мов сніжинка! Який на колір рік Новий? Сріблястий мов льодинка!
Який на колір рік Новий? Рожевий він мов кулька!
Який на колір рік Новий? Прозорий мов бурулька!
Який на колір рік Новий? Мов золота перлинка!
Який на колір рік Новий? Зелений мов ялинка!
Він жовтий, синій, різних барв Мов сонце, небо, зорі!
Він щастя колір увібрав, До ближнього любові! Він барви миру та добра, Мов райдуга, тримає До тих, хто на Землі життя З людьми своє єднає! ****************** Ялиночко зеленая, Ялиночко моя! Яка ж бо ти гарнесенька, Яка ж бо ти мала! Тебе я навіть ручками Навколо обійму І з гілочки Снігуроньку Погратися візьму. Не гнівайся, ялиночко! Я тільки лиш на мить! Я хочу ту Снігуроньку Колядки научить!
Тема: Re: Батьки, діти, внуки - школа і садочок 19.11.16 10:20
Моя в 8 классе. Посадила пятно на блузку, я замаскировала простенькой вышивкой. Говорю: "Не знаю, понравится ли тебе, но я пока вышивала, получила удовольствие, вспомнила детство." Она подозрительно-внимательно рассматривает вышивку и аж подпрыгивает:"Ура! Я сдам это на труде!"
Каттеина Господиня нашого форуму
Ваше ім'я : Екатерина Місто, область : Суми, Нижня Сироватка Повідомлення : 6767 Дата реєстрації : 10.06.2014 Вік : 47 Нагороди :
Тема: Re: Батьки, діти, внуки - школа і садочок 20.11.16 20:00
Моя в 8 классе. Посадила пятно на блузку, я замаскировала простенькой вышивкой. Говорю: "Не знаю, понравится ли тебе, но я пока вышивала, получила удовольствие, вспомнила детство." Она подозрительно-внимательно рассматривает вышивку и аж подпрыгивает:"Ура! Я сдам это на труде!"
Ото розумничка.
Михалич Ветеран форуму
Ваше ім'я : Михалыч Місто, область : Полтава Повідомлення : 40130 Дата реєстрації : 08.06.2014 Вік : 57 Нагороди :
Тема: Re: Батьки, діти, внуки - школа і садочок 04.01.17 22:31
Ему сегодня позвонила мама. "Сынок, не знаю даже как сказать!" "Мам, говори как есть: быстрей и прямо. В любой момент связь может оборвать. Тайга вокруг..ждём помощи..поломка. Нас снегом занесло..и вертолёт." "Беда, сынок! Беда с твоим ребёнком! Молюсь что силы, чтобы Бог помог!" Он побледнел: "Что с дочкой? Что случилось? В тринадцать..что могло произойти?" "Не прижилась в той школе..не сложилось. Врачи сейчас пытаются спасти! Сейчас же модно бить...и бить жестоко. Не захотела видно прогибаться. Изгоем стала в школе, одинока. И сверстницы решили посмеяться! Их шестеро, что били не щадя! А мальчики на телефон снимали. Я до сих пор не верю! Так нельзя! И сами это в сеть повыставляли!" Холодным потом весь прошибло лоб: "Насколько всё серьёзно?" "Сын, не знаю! Меня к ней не пускают!" "Мама, стоп. Помедленней. Я слов не разбираю." "Разбили нос. Повыбивали зубы! Не тело..а сплошная гематома! Пусть Бог накажет их..и их "ютубы"! И кто же их растит такими дома? А голова пробита кирпичом! Ведь так не поступают даже звери!" Он весь дрожал: "Поговори с врачом!" "Разве такой судьбы мы ей хотели?" Он шёл по снегу..слёзы по щекам. "Иду, доча, держись!"..Откуда волки?! Как-будто окружали..тут и там. А впереди и позади..лишь ёлки. Он закричал, что силы: "Убирайтесь!!! Мне не до вас! Мне к дочке срочно надо! Вернусь..хоть на кусочки разрывайте! Но..не сегодня. Я ей нужен рядом!" Волк взглядом впился..видимо вожак. И этот взгляд до дрожи пробирал. Потом ушёл..и всех увёл..вот так! Казалось, волк..и тот всё понимал. Окоченевший...он то шёл, то полз. Добрался..Все коллеги подбежали. Кто деньги, кто билет на самолёт. Такой поддержкой в горе его стали! Всё обошлось..Жива!..Тварям назло! Он перевёз их с бабушкой к себе. Мозг не задет..хоть с этим повезло. За что?..такой удар в детской судьбе? Родителям казалось..им привидилось! Что это их касается детей. Одет, обут, айфон - воспитан! (видимость) SOS - люди! Мы кого растим?..зверей?! ----------------------------------------------------- Такое..сплошь и рядом! Вы поймите, Что не достаток красит и не чек! Вы человечность в детях сохраните! Дожились!..Волк добрей, чем человек!
Михалич Ветеран форуму
Ваше ім'я : Михалыч Місто, область : Полтава Повідомлення : 40130 Дата реєстрації : 08.06.2014 Вік : 57 Нагороди :
Тема: Re: Батьки, діти, внуки - школа і садочок 04.09.18 21:26