|
Автор | Повідомлення |
---|
varavamax Початківець
Ваше ім'я : Володимир Місто, область : с.Шпанів, Рівненська обл Повідомлення : 39 Дата реєстрації : 08.01.2015 Вік : 41
| Тема: Барвисте приватне господарство Рівненщини 03.02.15 16:16 | |
| Репутація повідомлення: 100% (1 голос) Ось вирішив створити власну сторінку, я не є професіоналом в веденні господарства і те як я господарюю є наслідком спостережень за моїми батьками та за батьками моїх батьків, тому на форумах вбільшості я набираюсь досвіду в людей які чогось досягли і тільки час від часу ділюсь своїм, якщо є чим поділитись. Господарство моє невелике:двоє-троє свиней, дві кози Бася та її дочка Манюня [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення], порядка двадцяти кур, прерпела, нещодавно придбав кролика, після 4-ри річної перерви, вже є кроленята, коти та собаки я не враховую.
|
|
| |
Каттеина Господиня нашого форуму
Ваше ім'я : Екатерина Місто, область : Суми, Нижня Сироватка Повідомлення : 6767 Дата реєстрації : 10.06.2014 Вік : 47 Нагороди :
| |
| |
varavamax Початківець
Ваше ім'я : Володимир Місто, область : с.Шпанів, Рівненська обл Повідомлення : 39 Дата реєстрації : 08.01.2015 Вік : 41
| Тема: Re: Барвисте приватне господарство Рівненщини 03.02.15 16:31 | |
| Дякую, буду радий поділитись тим що знаю
|
|
| |
Роман Калиновка Постоялець
Ваше ім'я : Роман Місто, область : г. Калиновка Повідомлення : 116 Дата реєстрації : 17.10.2014 Вік : 38
| Тема: Re: Барвисте приватне господарство Рівненщини 03.02.15 16:42 | |
| Репутація повідомлення: 100% (1 голос) Вітаю з новосіллям!
|
|
| |
varavamax Початківець
| Тема: Re: Барвисте приватне господарство Рівненщини 03.02.15 16:49 | |
| Репутація повідомлення: 100% (1 голос) [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]Біля будинку (батьків, свій ремонтую) десь 7-10 соток землі на якій ростуть квіти, плодові дерева, ягоди, порядка 10-ти сортів винограду, деякі мої екперименти, вирощуємо городину. Є маленька річечка та бережок
|
|
| |
Ирина Иванова V.I.P.
Ваше ім'я : Ирина Иванова Місто, область : Черкасская обл. Золотоноша Повідомлення : 1449 Дата реєстрації : 24.10.2014 Вік : 44 Нагороди :
| Тема: Re: Барвисте приватне господарство Рівненщини 03.02.15 16:57 | |
| Владимир, с новосельем вас! Будем делится опытом и в хозяйстве и в огородничестве! 10 соток есть где развернуться!
|
|
| |
varavamax Початківець
| Тема: Re: Барвисте приватне господарство Рівненщини 03.02.15 16:59 | |
| Репутація повідомлення: 100% (1 голос) [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]Поки кози доїлись робив сир бринзу, пармезан, пекорино сардо та маасдам. Деякі продавав, признаюсь, смак сиру надзвичайний і водночас на любителя [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
|
|
| |
varavamax Початківець
| Тема: Re: Барвисте приватне господарство Рівненщини 03.02.15 17:01 | |
| Дякую, 10 соток то тільки біля будинку а так небагато десь ще 0,5 га поля
|
|
| |
varavamax Початківець
| Тема: Re: Барвисте приватне господарство Рівненщини 03.02.15 17:12 | |
| Сам хімік в другому коліні, помітив що захоплення мої міняються з роками, спочатку були кімнатні квіти, потім ентомологія ось одна з моїх "картин" [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення],потім різні сорта полуниці, суниці, малини, жимолості, ожини, одним словом ягодами та екзотичними рослинами які можна вирощувати на городі, однак з екзотикою не склалося, а ягоди тепер мушу доглядати, накінець настала черга перепелів та курей, але через відсутність місця відведеного під птахівництво я немаю змоги розвести останніх чимало і тримати окремо породу від породи.
|
|
| |
Ирина Иванова V.I.P.
Ваше ім'я : Ирина Иванова Місто, область : Черкасская обл. Золотоноша Повідомлення : 1449 Дата реєстрації : 24.10.2014 Вік : 44 Нагороди :
| Тема: Re: Барвисте приватне господарство Рівненщини 03.02.15 17:22 | |
| - varavamax пише:
- робив сир бринзу, пармезан, пекорино сардо та маасдам
так бы хотелось рецептики
|
|
| |
varavamax Початківець
| Тема: Re: Барвисте приватне господарство Рівненщини 03.02.15 17:24 | |
| Щодо дружини то в неї набагато гарніше захоплення вона вишиває та займається хендмейдом. Перші свої вишиванки вани вишила для дітей сину Марку та донечці Катрусі звичайним хрестиком на полотні[img] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання][/img], [img] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання][/img]
|
|
| |
varavamax Початківець
| Тема: Re: Барвисте приватне господарство Рівненщини 03.02.15 17:34 | |
| Репутація повідомлення: 100% (1 голос) потім бісером[img] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання][/img] [img] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання][/img], а далі на замовлення [img] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання][/img] [img] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання][/img], використавши техніку витинання прикрасила своє плаття [img] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання][/img]. Ось її перероблена рубашка [img] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання][/img]. Якось влітку перед святом Спаса (яблучним) викоставши техніку лічильної гладі, затягування, мережки зшила плаття дочці та рубашку сину [img] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання][/img]
|
|
| |
varavamax Початківець
| Тема: Re: Барвисте приватне господарство Рівненщини 03.02.15 18:05 | |
| також є вишиванка ще її бабусі [img] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання][/img], дві мої вишиванки які вона вишила: сокальський мотив [img] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання][/img], бісером [img] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання][/img], вишивка гладдю для рідної сестри [img] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання][/img]. Нещодавно пара з Києва замовила два рушники для вінчання один для перевязування рук [img] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання][/img], інший під ноги: чоловіча сторона [img] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання][/img] та жіноча [img] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання][/img]. Ще декілька рубашок на замовлення [img] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання][/img], [img] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання][/img]. І ще всіляки дрібнички на зразок обкладинок на паспорти та блокноти [img] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання][/img], біскорнюшки [img] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання][/img], [img] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання][/img], подушки [img] [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання][/img], а також різні хрестильні набори
|
|
| |
varavamax Початківець
| Тема: Re: Барвисте приватне господарство Рівненщини 03.02.15 18:16 | |
| - Ирина Иванова пише:
- так бы хотелось рецептики
я використорвував не свої закваски а купував в різних інтернет магазинах і коли проплачував замовлення мені на електронну пошту приходив рецепт приготування сиру, дайте мені свій мейл і я вам відішлю ці рецепти, найбільш сподобались моїй сімї моцарела
|
|
| |
Ваше ім'я : Екатерина Місто, область : Суми, Нижня Сироватка Повідомлення : 6767 Дата реєстрації : 10.06.2014 Вік : 47 Нагороди :
| Тема: Re: Барвисте приватне господарство Рівненщини 03.02.15 20:01 | |
| Які файні роботи! Дружина майстриня просто.
|
|
| |
kAtik V.I.P.
Ваше ім'я : Катя Місто, область : г.Каменское, с.Куриловка Повідомлення : 2125 Дата реєстрації : 22.06.2014 Вік : 59 Нагороди :
| Тема: Re: Барвисте приватне господарство Рівненщини 03.02.15 20:57 | |
| |
|
| |
varavamax Початківець
| Тема: Re: Барвисте приватне господарство Рівненщини 03.02.15 21:14 | |
| Дякую обовязково їй передам
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
Ваше ім'я : Михалыч Місто, область : Полтава Повідомлення : 40130 Дата реєстрації : 08.06.2014 Вік : 57 Нагороди :
| |
| |
Михалич Ветеран форуму
Ваше ім'я : Михалыч Місто, область : Полтава Повідомлення : 40130 Дата реєстрації : 08.06.2014 Вік : 57 Нагороди :
| |
| |
yana V.I.P.
Ваше ім'я : Яна Місто, область : Украина, Харьковская область. Повідомлення : 1301 Дата реєстрації : 11.06.2014 Вік : 39 Нагороди :
| Тема: Re: Барвисте приватне господарство Рівненщини 03.02.15 22:06 | |
| Владимир с открытием странички :d_daisy: : Семья у вас замечательная :d_daisy: : Жена ваша мастерица :d_daisy: : Очень мне понравилось у вас в гостях....
|
|
| |
varavamax Початківець
| |
| |
varavamax Початківець
| Тема: Re: Барвисте приватне господарство Рівненщини 03.02.15 23:01 | |
| Репутація повідомлення: 100% (1 голос) - Ирина Иванова пише:
- так бы хотелось рецептики
ось знайшов звідки я їх брав. Рецепты живут теперь здесь (воспользуйтесь кнопкой «Загрузить»), загрузка уверенная: Базовые рецептыhttp://zakvaskin.com.ua/r/baza.doc Сметана, йогурт, творожокhttp://zakvaskin.com.ua/r/yogurt.doc Моцарелла fior di latte с использованием закваски, быстрое приготовлениеhttp://zakvaskin.com.ua/r/Moz.doc илиhttp://www.ex.ua/457736895216 Пармезанhttp://zakvaskin.com.ua/r/p.doc при наших объемах вызревание 2-2,5 месяца
|
|
| |
| Тема: Re: Барвисте приватне господарство Рівненщини 09.03.15 22:46 | |
| varavamax, а які сири найбільше сподобались вам?
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Барвисте приватне господарство Рівненщини 13.03.15 15:42 | |
| |
|
| |
| Тема: Re: Барвисте приватне господарство Рівненщини 17.04.15 8:24 | |
| varavamax, Доброго дня вам! Як ся маєте? Сподіваюсь у вас все добре?
|
|
| |
| Барвисте приватне господарство Рівненщини | |
|