а ця 9-річна голландська дівчинка підкорила весь світ,її запрошують на концерти по всьому світі,нереально талановита дівчинка на ім'я Аміра,їй мабуть заздрить сама Монсерат Кабальє, я сама у захваті!
Михалич Ветеран форуму
Ваше ім'я : Михалыч Місто, область : Полтава Повідомлення : 40130 Дата реєстрації : 08.06.2014 Вік : 57 Нагороди :
Маленькие поклонницы тяжелой музыки сделали впечатляющий кавер на хит группы Metallica "Enter Sandman". На момент записи видео гитаристке было 14 лет, бас-гитаристке 9 лет, а барабанщице 12! Девочки определенно растут с верным вкусом!
kusto Початківець
Ваше ім'я : Денис Місто, область : Киев Повідомлення : 93 Дата реєстрації : 03.07.2015 Вік : 43
Музика одна з прекрасних естетичних цінностей людства. Вона сприяє гармонізації нашого загального світовідчування, виступає інструментом самовираження і натхнення, служить джерелом непередаваних відчуттів і емоцій. За даними проекту DilovaMova.com, вперше Міжнародний день музики провели 1-го жовтня 1975-го року. Засновником цього прекрасного Дня виступила Міжнародна музична рада (IMC) при всесвітній і поважній організації ЮНЕСКО. На 15-й Генеральній асамблеї IMC, проведеної в 1973-му році в Швейцарії, місто Лозанна, було прийнято відповідне рішення. Серед ініціаторів Міжнародного дня музики були присутні багато музикантів і композиторів, наприклад, Дмитро Дмитрович Шостакович, діячі міжнародних музичних організацій і товариств. Сер Ієгуді Менухін, голова IMC і його заступник Борис Ярустовський, звертаючись з листом до членів Міжнародної музичної ради 30-го листопада 1974-го року і окреслюючи цілі цього Дня для міжнародного співтовариства, підкреслювали важливість реалізації властивих ЮНЕСКО і всій світовій спільноті ідеалів миру і дружби між усіма народами, обмін досвідом та розвиток культур, взаємне поважне ставлення до різноманітних естетичних цінностей один одного, а також активне поширення музичного мистецтва для всіх верств суспільства в цілому. З музикою наше людство знайоме з давніх часів. На світі знайдеться небагато людей, які зовсім байдужі до музики. Це мистецтво має величезний потенціал і багатьом композиторам донині вдається виражати через неї не тільки стан своєї власної душі, але й передавати атмосферу навколишнього, повного почуттів і переживань складного внутрішнього світу взаємин людини і природи. Вона скрашує життя людей, змушує їх радіти і співпереживати, відкриваючи двері в прекрасний світ звуків і коливань наших власних струн душі. Щорічно, цей Всесвітній день, День прекрасного і дивовижного світу музичного мистецтва відзначається проведенням чудових концертів та концертних програм, за участю кращих художніх колективів, музикантів та артистів. Повсюдно звучать безцінні твори і шедеври, що стали надбанням світової музичної культури. Музика ніколи не старіє, вона дозволяє нам доторкнутися не тільки до часів їх авторів, але і заглянути в наше майбутнє, відчути автентичність цього моменту. З Міжнародним днем музики!
Михалич Ветеран форуму
Ваше ім'я : Михалыч Місто, область : Полтава Повідомлення : 40130 Дата реєстрації : 08.06.2014 Вік : 57 Нагороди :
9 октября 1940 года родился Джон Леннон — британский музыкант, писатель и художник. Больше всего Леннон известен как один из создателей, лидер и один из авторов почти всех песен легендарной The Beatles, которая была и остается символом становления рок-музыки в 1960-е годы. Битлы распались в 1970-м, члены группы пошли каждый своей дорогой. Леннон переехал в США, записал несколько альбомов со своей второй женой, японской художницей Иоко Оно, боролся за мир во всем мире, протестовал против войны во Вьетнаме и поддерживал Ирландскую республиканскую армию, на долгие пять лет отошел от музыки, чтобы снова вернуться с «Double Fantasy» в 1980-м. В декабре того же года Джон Леннон был убит, его убийца Марк Дэвид Чепмен, разрушивший надежды поклонников группы на воссоединение Битлов, до сих пор отбывает пожизненный срок.
Михалич Ветеран форуму
Известный актер, народный артист Грузии Вахтанг Кикабидзе спел вместе с уличными музыкантами на станции метро "Площадь Льва Толстого" в Киеве. Музыкант спел несколько песен, после чего сфотографировался со своими поклонниками. Вахтанг Константинович отправляется в тур по Украине с программой "Мои немодные песни". Свои самые любимые народом и популярные песни он споет для зрителей в семи городах. В 78 лет это, конечно, непросто, но артист не сдается. Его программы длятся больше двух часов, во время которых он берет себе лишь немного времени на перекур, а курит артист до трех пачек в день.
fixbook Душа і Муза форуму
Ваше ім'я : Светлана Місто, область : Сумская обл. г.Белополье Повідомлення : 3071 Дата реєстрації : 18.05.2015 Вік : 48 Нагороди :
Вчера,шли с дочерью домой под сильным дождем и напевали песенку : "Что мне снег ,что мне зной,что мне дождик проливной,когда мои друзья со мной!" Немножко,вернулись в детство
Alina_Ka Початківець
Ваше ім'я : Alina Kadrina Місто, область : Киев Повідомлення : 16 Дата реєстрації : 06.11.2015 Вік : 44
Люблю дуже класику (особливо в виконанні живого оркестру), а на компі роблю підборочку як правило з саундтреків, які запали в душу. В принципі багато чого подобається, особливо не шансон )))
fixbook Душа і Муза форуму
Ваше ім'я : Светлана Місто, область : Сумская обл. г.Белополье Повідомлення : 3071 Дата реєстрації : 18.05.2015 Вік : 48 Нагороди :
А мне, очень разноплановая музыка нравиться: и классика,и шансон,и попса ,и реп,и барды ! Есть достойная музыка и песни в любом жанре и на разных языках! P.S ну ,это моё мнение...
Alina_Ka Початківець
Ваше ім'я : Alina Kadrina Місто, область : Киев Повідомлення : 16 Дата реєстрації : 06.11.2015 Вік : 44
Знаменитая "Ой там, на горі" звучит в исполнении участниками ансамбля "Древо" с Полтавщины. Небольшое село Крячковка Пирятинского района на Полтавщине известно не только всей Украине, но и за ее пределами. Своей славой оно обязано фольклорному колективу "Древо", который образовался в 1960 году и совсем недавно отметил свое 55-летие. Его участники исполняют старинные народные песни Полтавщины 18-19 веков в уникальной технике многоголосья, без аккомпанемента, то есть в первозданном виде
кубанец Куратор форуму
Ваше ім'я : Алексей Місто, область : Кубань Повідомлення : 4841 Дата реєстрації : 23.12.2014 Вік : 50 Нагороди :