Український форум фермерів / Ukrainian forum of farmers

це клуб друзів по птахівництву, тваринництву і іншим видам фермерської діяльності

ФорумПублікаціїОстанні зображенняЗареєструватисьВхід
Быстрый переход к сервисам: JPG-Net Видео Музыка фоторедактор Транслит radikal

Поділитися
 Найти сообщения с вашего последнего посещения

Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом

Попередня тема Наступна тема Перейти донизу 
Перейти до сторінки : Попередній  1, 2, 3
АвторПовідомлення
Сергій
Захоплений птахівник
Захоплений птахівник

Повідомлення : 482
Дата реєстрації : 08.07.2015

Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty
ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty26.05.17 14:28

Сибрайт для України - малопоширена порода, та ще й складна у вирощуванні і утриманні. Але цікава. Я навіть не уявляю, в чому інтерес вирощувати породи простої за кольором - однотонної якоїсь... А от з таким цікавим малюнком оперення як у сибрайта - то да... смех

Повернутися до початку Перейти донизу
Уляна
Куратор форуму
Куратор форуму
Уляна

Ваше ім'я : Уляна
Місто, область : УкраЇна, ЛьвІв
Повідомлення : 4243
Дата реєстрації : 30.04.2015
Вік : 48
Нагороди :
Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Love1510Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 1810Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Kurits10

Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty
ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty26.05.17 20:44

Сергій пише:
Ну хто з нас чув, що існує 3 різних ширини лінії окантовки - вузька, середня і широка? Чи про те, що у сибрайта мають бути темні очі? Опущені крила? Ну і т.д. Хто його розглядав близько, того сибрайта? Сибрайт та й сибрайт... А виявляється, складно там все...
Сергію про це все описано в стандарті а ще мають бути бузкового коляру- ушні мочки (якщо я правельно виразилась) синього коляру лапи,плюсни
гребінь тільки коронка в ще багато чого смех

Сергій
Захоплений птахівник
Захоплений птахівник
Сергій

Ваше ім'я : Сергій
Місто, область : Київ
Вік : 57
Нагороди :
Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 1810

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty29.05.17 9:53

Уляна пише:
Сергію про це все описано в стандарті

В стандарті якому саме (якої країни)? Бо я продивився Британський і американський і не знайшов. Інших стандартів у мене нема.

Уляна
Куратор форуму
Куратор форуму
Уляна

Нагороди :
Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Love1510Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 1810Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Kurits10

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty29.05.17 14:01

Сергій, треба брати той стандарт який описаний на Європейському інтернет ресурсі і в нас -я так думаю
вся ініормація що є на першій сторінці- Міхалич зібрав повністю співпадає з тим що говорять -заводчики Сібрайтів,наприклад з Польщі або з Румунії
почитай першу сторінку там багато цікавого в точного матеріалу по кефиру

Сергій
Захоплений птахівник
Захоплений птахівник
Сергій

Нагороди :
Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 1810

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty29.05.17 14:35

Уляна пише:
Сергій, треба брати той стандарт який описаний на Європейському інтернет ресурсі і в нас
На якому саме інтернет ресурсі? Можна посилання? Є Англія - країна-оригінатор породи (мені подобається йти "від початку" - з тієї країни, де породу вивели), там є стандарт породи, він у мене є. Ми маємо ним нехтувати чи що? Нагадую: стандарт - це офіційний документ, це не пост на форумі або на сайті. В Україні свого стандарту на цю породу нема, тож нам, щоб з нею працювати, потрібно від чогось відштовхуватись. Чи ми маємо запитати заводчиків у Польщі та Руминії? Не знаю, як в Руминії, а в Польщі хорошого сибрайта "днем з вогнем" ще пошукати, в усякому разі на продажних сайтах. Але справа не в цьому. Пропоную для початку визначитись із стандартом. Я пропоную Британський і можу його надати. В кого є інші пропозиції - давайте, обсудимо...

Михалич
Ветеран форуму
Ветеран форуму
Михалич

Ваше ім'я : Михалыч
Місто, область : Полтава
Повідомлення : 40130
Дата реєстрації : 08.06.2014
Нагороди :

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty29.05.17 14:50

Сергій пише:
В Україні свого стандарту на цю породу нема, тож нам, щоб з нею працювати, потрібно від чогось відштовхуватись
Сибрайт
Происхождение: Англия, 1815г.
Цель разведения
Куры, изначально карликовые по своему происхождению. Петух и курица этой породы куроперые (один и тот же тип оперения для обоих полов, т.е. петух не имеет остроконечных перьев в гриве, пояснице и хвосте). Яйценоскость около 80 яиц с белым или нежно-желтым цветом скорлупы, минимальная масса инкубационного яйца 30г.
Общий вид
Отважные на вид куроперые карлики со сжатой, компактной, короткой средневысокой фигурой, хорошо закругленным туловищем, сильно выпуклой грудью, выпрямленным поставом тела, красивым веерообразным хвостом, опущенными крыльями, с блестящим четким окаймлением каждого пера; оперение имеет четко выраженный рисунок; однако, компактность всех частей тела сохраняет четко выраженное изящество.
Масса: Петух - 600г, курица - 500г.
Размер кольца: Петух - VIII, курица - IX.

Породные признаки петуха
Голова: небольшая, широкая, несколько округлая.
Клюв: короткий, слегка загнут, темного или розового цвета.
Гребень: розовидный, с изящными “жемчужинами”, сужается к заднему концу и заканчивается длинным ровным шипом.
Глаза: темно-коричневые.
Лицо: красное.
Мочки: средней величины, красные, однако их цвет имеет подчиненное значение, и куры с иным цветом мочек не бракуются, но предпочтительнее красный цвет.
Сережки: средней величины, красиво закругленные, гладкие и нежные.
Шея: короткая, изогнутая назад, без остроконечных перьев в гриве, расширяется в направлении к туловищу.
Тело: широкое, коренастое, однако выглядит изящно.
Спина: короткая, не слишком узкая, плоская или слегка выпуклая, с плавным переходом в хвост; у еще не перелинявших птиц переход к хвосту выглядит несколько угловатым.
Хвост: веерообразный, без косиц, широкий в основании, с каждой стороны по семь рулевых перьев; у молодых петухов верхние рулевые перья могут возвышаться над остальными на 2см.
Грудь: широкая, высокая, очень выпуклая, хорошо закругленная.
Живот: хорошо развит, с прилегающим оперением.
Крылья: опущенные, почти касающиеся земли, неплотно прилегающие к телу.
Голени: выделяются достаточно отчетливо, загорожены крыльями.
Плюсны: гладкие, широко расставленные, голубовато-серые.
Оперение: У петуха и курицы перья широкие, на концах хорошо закругленные, даже у петуха не должно быть ланцетовидных, длинных узких, остроконечных мягких перьев в гриве, поясничном оперении, косиц в хвосте; каждое перо имеет идущее по всему контуру пера насыщенно черное, одинаковой средней ширины окаймление, гармонично соразмерное величине пера.
Породные признаки курицы
Аналогичны племенным признакам петуха, но курица меньше и более изящна.
Недопустимые недостатки: Большое, грубое, длинное тело; высоко поднятые, а также плотно прижатые к телу крылья; переросший гребень; у петуха косицы в хвосте, ланцетовидные перья в гриве и пояснице; двойное окаймление, а также отсутствие окаймления перьев; окаймление серого цвета, сильное вкрапление мелких черных точек; полулунный рисунок вместо непрерывного закрытого окаймления по всей длине пера.

Окраска
Серебристая. Основной цвет белый, каждое перо имеет среднеширокое, закрытое, идущее по всему контуру пера, черное с сильным блеском (напоминает блеск лака) окаймление, по возможности одинаковой ширины по всей длине пера; менее блестящее оперение у курицы оценивается снисходительно; покровное оперение хвоста, маховые перья второго порядка также имеют четко выраженные окаймления; у старых петухов окаймление перьев на шее, сгибах крыльев и в хвосте несколько менее четко выражено; присутствие немного более насыщенного красящего вещества во внутреннем оперении хвоста не является грубым недостатком.
Недопустимые недостатки: Присутствие желтоватого налета в оперении; слишком сильный серый цвет окаймления перьев; двойное окаймление; явное вкрапление мелких точек в виде рассыпанного молотого черного перца; полулунный рисунок окаймления; отсутствие рисунка в оперении шеи, на сгибе крыльев, верхней части груди и рулевых перьев хвоста.

Золотистая. Насыщенно золотисто-коричневый основной цвет оперения, который не должен быть слишком светлым, а также красным или махагоновым; характер черного окаймления такой же как при серебристой окраске оперения.
Недопустимые недостатки: Глинистая окраска, наличие пятнистости или вкрапления темных мелких точек; характер окаймления иной, чем при серебристой окраске.

http://lph-u-mihalycha.prom.ua/
Сергій
Захоплений птахівник
Захоплений птахівник
Сергій

Нагороди :

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty29.05.17 16:33

Дякую, Михалич! здрасьте! Це - ВОЛП?

Михалич
Ветеран форуму
Ветеран форуму
Михалич

Нагороди :

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty29.05.17 19:26

Сергій пише:
Це - ВОЛП?
ДА

Уляна
Куратор форуму
Куратор форуму
Уляна

Нагороди :

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty29.05.17 19:49

Сергій Сергію вибачте за прямоту-тяжка у вас вдача смех
Сергій пише:
Ми маємо ним нехтувати чи що?
хто сказав нехтувати
я мала наувазі -шукати на сайтах офіційні стандарти які прийняті в Європейських країнах перевести та прочитати
Сергій пише:
В Україні свого стандарту на цю породу нема, тож нам, щоб з нею працювати, потрібно від чогось відштовхуватись
в Україні є переведені стандарти з інших країн-їх я і мала на увазі
Сергій пише:
там є стандарт породи, він у мене є
тож відштовхуйтесь тай вперед що ще треба?
Сергій пише:
Чи ми маємо запитати заводчиків у Польщі та Руминії
вони скоріш теж користуються переводами
Сергій пише:
Я пропоную Британський і можу його надати
він у мене є також-майже все те саме що написано на нашому форумі НА ПЕРШІЙ СТОРІНЦІ- теж не взято з пальця- людина так само шукала достовірну інформацію, переводила викладала на форумі щоб ми просто знали-тож нетреба знецінювати чиюсь працю
Сергій пише:
давайте, обсудимо... скоріше всього небуде з ким

Сергій
Захоплений птахівник
Захоплений птахівник
Сергій

Нагороди :

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty30.05.17 16:41

Уляна пише:
тож відштовхуйтесь тай вперед що ще треба?
Коротше, я зрозумів не тупи Сам задав питання - сам на нього й відповів спасибо Є стандарти на породу сибрайт в різних країнах - в Європейських є і в Росії. Ті, що прийняті в Європейських країнах, я не читав, а російський - це перекладений британський з невеликою поправкою на місцеві умови (в Британії півень має важити 620 г, бо там це переводиться у фунти, а в Росії - 600 г, бо там фунтів нема і виглядає як гарна округла цифра). Думаю, нема сенсу перекладати Європейські стандарти на цю породу, бо вони, скоріш за все, просто перекладені з Британського. Але, якщо їх перекласти, то може виявитись, що вони відрізняються один від одного. І що тоді робити бідному українському любителю сибрайтів? Тож, маючи Британський стандарт вже можна мати уявлення про цю породу. Мені здається, поки в Україні нема свого стандрату на цю породу, варто користуватись британським, як стандартом країни-оригінатора породи.
Що стосується інформації на першій сторінці... Вона взята не з пальця, а з просторів інтернету без посилань на першоджерела (якщо на форумі не прийнято наводити посилання на джерело інформації, це - право адміністрації форуму) і частина з неї є дійсно достовірною, повторює якісь вижимки із стандарту, а частина - ні, більше того, там міститься відверта ... (цензура) і посилатися на першу сторінку як на джерело правдивої і вичерпної інформації я б не став. Я свідомо не хочу правити ті тексти, бо тоді може виявитись, що вдача в мене ще важча, ніж це здалось на перший погляд. До речі, стаття англійською, наведена Вами у пості 110 теж наведена без посилання, звідки вона. А в тій статті є фото і в тексті є посилання на них. До чого тоді посилання без фото? В мене є ця стаття із усіми фотографіями і посиланням на першоджерело. Я вже навіть її переклав, але в деяких місцях переклад ще не дуже вдалий. Але, в будь-якому випадку, я щиро вдячний Вам за інформацію... спасибо

Сергій
Захоплений птахівник
Захоплений птахівник
Сергій

Нагороди :

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty30.05.17 16:56

Отже, йдемо далі... Вірніше, йду я, поки що, сам, бо любителів сибрайтів у цій темі більше нема (поки що). В усякому разі, практикуючих на даний момент. Та й я став таким зовсім недавно - з минулої осені. А почалося все з покупки на виставці сім'ї сибрайтів. Ось такого півника
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]

Сергій
Захоплений птахівник
Захоплений птахівник
Сергій

Нагороди :

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty30.05.17 17:00

Що у нього з плюсів: непогана окантовка. З мінусів - не стандартний колір 9в нас його називають "лимонний", але такий колір не стандартизований, трохи завелика вага (як виявилось) і трохи "перцю" в пір'їні хвоста. Мабуть. є ще й інші недоліки, але це ті, що впадають у око відразу. Але кращої якості птицю мені придбати не вдалось, тож почав з цього.

Сергій
Захоплений птахівник
Захоплений птахівник
Сергій

Нагороди :

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty30.05.17 17:04

Разом з ним продавались 2 курочки. 1 - трохи кращої якості

Сергій
Захоплений птахівник
Захоплений птахівник
Сергій

Нагороди :

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty30.05.17 17:07

...і 1 - гіршої:

Сергій
Захоплений птахівник
Захоплений птахівник
Сергій

Нагороди :

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty30.05.17 17:12

Разом воно виглядало якось так:

Михалич
Ветеран форуму
Ветеран форуму
Михалич

Нагороди :

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty30.05.17 19:05

Сергій пише:
трохи завелика вага (як виявилось)
...перед выставкой птицу не кормят, а только дают пить...не знаю как в Англии, но по советским стандартам допускалось +10-15% веса при стандартизации...

Уляна
Куратор форуму
Куратор форуму
Уляна

Нагороди :

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty30.05.17 19:35

Сергій пише:
Разом воно виглядало якось так:
Когутик хороший усе в нього майже в норміа в першої курочки кидається в очі трохи заподовгасте тільце тож
вітаю з покупкою, нехай у вас все вийде найкраще по кефиру

Сергій
Захоплений птахівник
Захоплений птахівник
Сергій

Нагороди :

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty31.05.17 8:38

Михалыч пише:
...перед выставкой птицу не кормят, а только дают пить...не знаю как в Англии, но по советским стандартам допускалось +10-15% веса при стандартизации...
Не годують, очевидно, щоб птиця не гадила в клітці і потім не товклася по своєму ж посліді. Не знаю, наскільки при цьому зменшиться її вага, думаю, не значно. Але дивимося в стандарт: при оцінці сибрайтів за вагу присуджується максимально 5 балів. Отже, якщо птиця має відхилення по вазі, її б присудили менше балів (мінімум - 0). Зрозуміло, що важити курей при покупці в мене не було можливості, а якби й була, то вибору все одно не було - купував, що принесли. Але з чогось треба починати, я почав з цього...

Сергій
Захоплений птахівник
Захоплений птахівник
Сергій

Нагороди :

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty31.05.17 8:39

Уляна пише:
Когутик хороший усе в нього майже в норміа в першої курочки кидається в очі трохи заподовгасте тільце тож
вітаю з покупкою, нехай у вас все вийде найкраще по кефиру
Дякую здрасьте!

Сергій
Захоплений птахівник
Захоплений птахівник
Сергій

Нагороди :

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty31.05.17 8:56

Отже, продовження історії... Почалися нелегкі будні сибрайтолюба... Я ж на радощах (нова іграшка! приветствие ) став їх годувати комбікормом, вареними яйцями, капустою, сиром, і... курки занеслись... Більша курочка стала нести десь 4 яйця на тиждень, менша - 1 (як завжди смех ) Я ті яйця - в інкубатор. І... перше розчарування: від більшої курочки всі яйця - неоплод рыдаю Залишилось 1 запліднене яйце від меншої курочки. З нього таки вивелось курча. Ось так воно росло:
І... друге розчарування: десь в місячному віці, може, 5 тижнів, курча захворіло. Хвороба дуже схожа на Марека. Скрізь в книжках і статтях про сибрайтів написано, що ці кури схильні хворіти хворобою Марека. Але я думаю, що це не вона, а дуже схожі якісь генетичні аномалії. Спробую пояснити, звідки такі висновки. 1.Курча захворіло в брудері. В мене в брудері курчата взагалі ніколи нічим не хворіють. 2.Жодне інше курча (а їх там штук 40 було) не захворіло і не показало таких же симптомів, а Марека, взагалі-то заразна. Тому чомусь думаю, що це не зовсім Марека, хоча підтвердити це не можу. Коротше, я ще почекав трохи, може поправиться, але йому ставало дедалі гірше і я дорізав курча, щоб припинити його страждання. Отаким був перший досвід розведення сибрайтів смех

Сергій
Захоплений птахівник
Захоплений птахівник
Сергій

Нагороди :

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty31.05.17 9:05

Але... життя триває...(Продовження смех ) менша курочка захворіла і здохла, залишилась 1. Несеться. Став я закладати від неї яйця на інкубацію... Все неоплод... рыдаю Аж раптом... О чудо! Оплод!!! приветствие Інкубую... Виводяться курчата... ростуть... Десь у місяць - хворіють і гинуть смех З перших 4-х курчат залишилось 1 (25%). Півник, схожий на батька, зараз йому місяців 3, фото поки нема. Далі вивелось ще трохи курчат... далі - знов неоплод... смех Довгий час... Зараз курочка не несеться...

Сергій
Захоплений птахівник
Захоплений птахівник
Сергій

Нагороди :

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty31.05.17 9:28

Але історія з сибрайтами продовжилась... Я ж вже "захворів" цією породою, став щось шукати, читати про неї, моніторити ринок, щоб, може, прикупити щось цікаве. На жаль, купити щось через продажний сайт олх мені не вдалось, хоча пропозиції були: в оголошеннях про продаж сибрайтів були такі фото, де сибрайтів і не роздивитись. Мої звернення до продавців зробити фото зблизька не знайшли в них відгуку. Люди, мабуть, думають: які фото зблизька? Шо там дивитись? Сибрайт він сибрайт і є, хош бери, а хош - іди звідси. Ну, це наша культура продажів: люди хочуть і гроші отримати, але так, щоб нічого не робити. Так я і не купив нічого з олх. Але... привезли сибрайтів на виставку. І там я вже щось вхопив. Правда, кури були в досить поганому стані: брудні і обдерті (згадались статті про передвиставкову підготовку курей смех ), але мене це не зупинило, хоча роздивитись там щось було важко. Ну, щось взяв. В нас же сибрайтів продають не так, як треба покупцю, а як продавцю - парами смех Продавець виростив багато півнів, не на холодець же їх рубати, хочеш взяти курку - бери й півня смех (особливості українського мАркетингу смех ) Коротше, взяв я 2 пари сибрайтів срібних. Отак вони виглядали відразу після покупки:

Сергій
Захоплений птахівник
Захоплений птахівник
Сергій

Нагороди :

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty31.05.17 9:55

Що сподобалось в цих і на що я звертав увагу в першу чергу? Звичайно на окантовку, особливо хвоста і крил. Друге, що сподобалось - маленький розмір. Я не важив, якраз ваги поламались, але на вигляд там півник грам до 600, курочки - десь 400+. Не знаю, чи вони такі малі, бо росли взимку, чи то такий генотип, побачимо по потомству. Там був 1 півник більший, 1 - менший, я більшого - в сторону, залишив з курками малого. Курки занеслись несподівано швидко (варені яйця, мабуть, пішли їм на користь подмигивает ) Стали відносно добре нестись, не так, як я читав про них. Вони несуться, я - в інкубатор. Оплод, майже 100%. Виводяться курчата. Я їх - в брудер. Ростуть до місяця. Далі - "Марека". Викидаю.Ось такий цикл. смех Правда, хворіють не всі, частина залишається. А курки все несуться, а я все закладаю... смех Аж вже заморився закладати... смех Думаю, все. більше закладати не буду, поставлю оголошення про продаж яєць. Але треба було зробити фото курей. Зробив фото - курки перестали нестись... смех Слава Богу... прошу нема яєць - ціліші нерви... смех

Сергій
Захоплений птахівник
Захоплений птахівник
Сергій

Нагороди :

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty31.05.17 10:02

А оце - фото, які готував для продажного оголошення:
Такими вони брудними і обдертими й залишились, треба чекати линьки, щоб побачити їх нормальне оперення і оцінити його. Але... поки що так... не знаю

Сергій
Захоплений птахівник
Захоплений птахівник
Сергій

Нагороди :

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty31.05.17 10:06

Ще яку "цікавинку" виявив всього декілька днів тому: що від срібних сибрайтів виводяться якісь і жовті... не знаю Я думав раніше, що то від золотих, а зараз золотих в оплоді нема. Якісь і не срібні, і не золоті... Щось середнє. Ну, хай ростуть, побачимо...

Сергій
Захоплений птахівник
Захоплений птахівник
Сергій

Нагороди :

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty31.05.17 10:20

Михалич, таке прохання: чи не можна британський стандарт, який люб'язно нам надала Уляна, поставити або самим першим постом в цій темі, або якось так, щоб його можна було швидко знайти? прошу

Уляна
Куратор форуму
Куратор форуму
Уляна

Нагороди :

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty31.05.17 10:59

Сергій скинула в лічку

Сергій
Захоплений птахівник
Захоплений птахівник
Сергій

Нагороди :

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty31.05.17 11:29

Що саме? Я нічого не отримав.

Михалич
Ветеран форуму
Ветеран форуму
Михалич

Нагороди :

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty31.05.17 11:48

Сергій пише:
таке прохання: чи не можна британський стандарт, який люб'язно нам надала Уляна, поставити або самим першим постом в цій темі
...дивіться в повідомленні №1,2 ...

Сергій
Захоплений птахівник
Захоплений птахівник
Сергій

Нагороди :

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty31.05.17 12:03

Дякую, Михалич, але... Я б переніс у повідомлення 1 лише стандарт. Причому виділив би крупно "Sebright Standard". Текст "Куры породы Сибрайт ..." з 1 повідомлення я б переніс у 2-ге, щоб у 1-му залишився лише стандарт. А статтю англійською мовою невідомого автора я б взагалі прибрав з 1 повідомлення. Вона є в повідомленні 110 і дублювати її, мабуть, не варто. Після цього я б прибрав стандарт з повідомлення 111, щоб він залишався лише в 1-му. Так би було гарно (на мій погляд кошмар )

Уляна
Куратор форуму
Куратор форуму
Уляна

Нагороди :

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty31.05.17 12:11

Сергій пише:
Що саме? Я нічого не отримав.
помилка вийшла я сама собі надіслала смех

Михалич
Ветеран форуму
Ветеран форуму
Михалич

Нагороди :

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty31.05.17 13:57

Сергій пише:
Я б переніс у повідомлення
...так может модераторство в данном разделе? - и делайте как нужно...

Сергій
Захоплений птахівник
Захоплений птахівник
Сергій

Нагороди :

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty31.05.17 15:10

Так не хочеться мені бути модератором... Ну хіба що на 1 день в цьому розділі...

Михалич
Ветеран форуму
Ветеран форуму
Михалич

Нагороди :

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty31.05.17 15:34

Сергій пише:
Так не хочеться мені бути модератором...
...разделы яично-мясные, карликовые и декоративные можете модерировать...пробуйте...если что-то не так - напишите в личку...

Сергій пише:
Ну хіба що на 1 день в цьому розділі...
...да нет - обратного пути нет...  Улыбка

Сергій
Захоплений птахівник
Захоплений птахівник
Сергій

Нагороди :

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty01.06.17 15:04

Продовжу розповідь про свій досвід в утриманні сибрайтів... Коротше, всю весну вони несуть яйця, я кладу в інкубатор, курчат, які виводяться - в брудер. Скільки зараз є курчат - не знаю, може, штук 30-40. Побачимо, скільки з них виросте і які. Поки курчата малі, там нічого особливого не роздивитись, окантовка формується пізніше.
[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання] Лаурі Смарт у своїй статті написав, що треба вивести і виростити 25-32 курчати, щоб з них можна було відібрати 1 хорошого. Побачимо... Єдине, що радує - це що вони малі, багато не їдять і не займають багато місця. Були перестали нестись, я вже зітхнув з полегшенням... вчора приходжу - знов 2 яйця є. аут Але я більше не буду закладати, не-а хочеться "побавитись" ще й з іншими породами... Та й замовлень на курчата багато...

Михалич
Ветеран форуму
Ветеран форуму
Михалич

Нагороди :

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty26.11.17 11:52

Михалич
Ветеран форуму
Ветеран форуму
Михалич

Нагороди :

ПовідомленняТема: Re: Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом    Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом  - Сторінка 3 Empty05.04.18 11:02

Сибрайт, Sebright Bantams – миниатюрные красавцы с задорным нравом

Попередня тема Наступна тема Повернутися до початку 
Сторінка 3 з 3Перейти до сторінки : Попередній  1, 2, 3

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Український форум фермерів / Ukrainian forum of farmers :: Птахівництво, Птицеводство, Poultry :: Кури, Chickens :: Породи курей, Chicken breeds :: Карликові породи курей, Bantam Chicken Breeds-
Verification: 4480873de4d6d843