|
Автор | Повідомлення |
---|
Михалич Ветеран форуму
Ваше ім'я : Михалыч Місто, область : Полтава Повідомлення : 40130 Дата реєстрації : 08.06.2014 Вік : 57 Нагороди :
| Тема: Всемирный день яйца 10.10.14 11:24 | |
| Всех форумчан поздравляю с Всемирным днем яйца! [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]Во многих странах мира во вторую пятницу октября отмечают Всемирный день яйца (World Egg Day) — праздник всех любителей яиц, омлетов, запеканок и глазуньи… Ничего удивительного в этом нет. Ведь яйца — самый универсальный продукт питания, они популярны в кулинарии всех стран и культур, во многом благодаря тому, что их употребление может быть самым разнообразным. История праздника такова: в 1996 году на конференции в Вене Международная яичная комиссия (International Egg Commission) объявила, что праздновать всемирный «яичный» праздник будут во вторую пятницу октября. Комиссия убеждает, что существует не меньше дюжины причин для празднования Дня яйца, и многие страны, а особенно, производители яичной продукции, с готовностью откликнулись на идею отмечать праздник яйца. [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Каттеина Господиня нашого форуму
Ваше ім'я : Екатерина Місто, область : Суми, Нижня Сироватка Повідомлення : 6767 Дата реєстрації : 10.06.2014 Вік : 47 Нагороди :
| Тема: Re: Всемирный день яйца 10.10.14 12:31 | |
| Репутація повідомлення: 100% (1 голос) |
|
| |
yana V.I.P.
Ваше ім'я : Яна Місто, область : Украина, Харьковская область. Повідомлення : 1301 Дата реєстрації : 11.06.2014 Вік : 39 Нагороди :
| Тема: Re: Всемирный день яйца 10.10.14 13:41 | |
| Репутація повідомлення: 100% (1 голос) с праздником!!! :d_daisy: : :d_daisy: : :d_daisy: : [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
|
|
| |
anna16 Початківець
Ваше ім'я : Анна Місто, область : Киевская область Повідомлення : 61 Дата реєстрації : 11.08.2014 Вік : 52
| Тема: Re: Всемирный день яйца 10.10.14 18:55 | |
| Надо же, даже не подозревала о таком празднике, но всех поздравляю! [Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити це зображення]
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
Ваше ім'я : Михалыч Місто, область : Полтава Повідомлення : 40130 Дата реєстрації : 08.06.2014 Вік : 57 Нагороди :
| Тема: Re: Всемирный день яйца 09.10.15 9:55 | |
| Всесвітній день яйця Так що ж було першим? Напевно важливо інше: а що ж з усім цим робити? І людина взяла яйце. І звернула увагу, що воно не тільки може вгамувати голод, але й корисно в багатьох інших речах. Подорожуючи по історії ми зупинимося в одному відомому австрійському місті з назвою Відень. У віддаляючимся від нас 1996-му році, на плановій конференції однієї поважної організації під назвою International Egg Commission - «Міжнародна яєчна комісія», її делегатами було запропоновано встановити щорічне свято для цього славного продукту - Всесвітній день яйця. Днем святкування цього смачного свята була обрана дата 2-й п’ятниці жовтня. Звичайно ж це свято ще не стало офіційним святом для всіх без винятку шанувальників і любителів яєчні і омлетів, сирників і запіканок, а також і інших кулінарних страв, де одним з основних інгредієнтів є яйце. Але в цьому й немає необхідності. Адже віддаючи перевагу тій чи іншій їжі ми в свою чергу отримуємо і ділимося тією радістю, яку відчуваємо під час їжі, так би мовити, святкуємо цей час на рівні свого власного розуміння, часто не помічаючи того. За даними проекту DilovaMova.com, «Міжнародна яєчна комісія» знаходить більше десятка причин, щоб Всесвітній день яйця придбав рівень офіційного визнання, і багато країн і організації вже приєдналися до цієї ініціативи. Це не дивно. Яйце і його похідні зараз активно використовуються не тільки в харчовій промисловості, але і в медицині, косметології, і навіть деякі будівельні технології не обходяться без використання цього благородного продукту. Зайве буде нагадувати, що все добре в міру. Так, і вживання в їжу яйця, звичайно ж в розумних межах, сприяє навіть позбутися деяких хвороб. У яйці містяться антиоксиданти, мінерали і вітаміни, безліч інших необхідних організму поживних речовин. У цей поживний та славний день - Всесвітній день яйця, ми приєднуємося до привітань і поздоровлень на адресу всіх любителів цього зручного і корисного продукту. Бажаємо Вам приємного апетиту і задоволення, здоров’я та радості! Зі святом яйця Вас! В 2015 році Всесвітній день яйця припадає на 9 жовтня.
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Всемирный день яйца 09.10.15 10:00 | |
|
| |
Каттеина Господиня нашого форуму
Ваше ім'я : Екатерина Місто, область : Суми, Нижня Сироватка Повідомлення : 6767 Дата реєстрації : 10.06.2014 Вік : 47 Нагороди :
| Тема: Re: Всемирный день яйца 10.10.15 13:18 | |
| Репутація повідомлення: 100% (1 голос) Дякую за привітання! Таку яєчню смачнющу вчора насмажили, з сааалом.
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Всемирный день яйца 14.10.16 7:56 | |
| Репутація повідомлення: 100% (1 голос) В 2016 році Всесвітній день яйця припадає на 14 жовтня[Ви повинні бути зареєстровані та підключені , щоб побачити посилання]
|
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Всемирный день яйца 14.10.17 21:16 | |
| |
|
| |
Mari Silk Перламутр форуму
Ваше ім'я : Марина Місто, область : Київ Повідомлення : 2605 Дата реєстрації : 26.08.2014 Вік : 54 Нагороди :
| Тема: Re: Всемирный день яйца 15.10.17 21:37 | |
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Всемирный день яйца 15.10.17 21:40 | |
| |
|
| |
Mari Silk Перламутр форуму
Ваше ім'я : Марина Місто, область : Київ Повідомлення : 2605 Дата реєстрації : 26.08.2014 Вік : 54 Нагороди :
| Тема: Re: Всемирный день яйца 15.10.17 22:12 | |
| |
|
| |
Михалич Ветеран форуму
| Тема: Re: Всемирный день яйца 12.10.18 10:05 | |
| |
|
| |
|